Samsung GALAXY S22 Ultra Apare intr-un Benchmark Dezamagitor

Samsung GALAXY S22 Ultra Apare Benchmark Dezamagitor

Samsung GALAXY S22 Ultra, urmatorul smartphone de top pe care Samsung il va lansa pentru clientii din intreaga lume, apare intr-un benchmark care ne dezvaluie si un rezultat dezamagitor pentru telefon, iar asta pentru ca performantele sale nu sunt tocmai cele asteptate.

Samsung GALAXY S22 Ultra urmeaza sa foloseasca doua chip-uri cu procesoare diferite, unul Qualcomm Snapdragon 888, si unul Exynos 2200, iar in benchmark-ul de mai jos il puteti vedea pe cel din urma, performantele sale fiind inferioare celor oferite de catre iPhone 13 Pro.

Samsung GALAXY S22 Ultra are un scor single-core injumatatit fata de cel al chip-ului A15 din iPhone 13 Pro, in timp ce in cazul testului multi-core scorul este cu 50% mai mic, deci diferente extrem de mari, ceea ce ne arata cam la ce ar trebui sa ne asteptam.

Samsung GALAXY S22 Ultra ar trebui sa aiba performante usor mai bune cand vine vorba despre chip-ul Qualcomm, insa ele nu se vor apropia foarte mult de cele pe care le obtine chip-ul A15 al celor de la Apple, iar asta nu e tocmai o “poveste” pe care nu am mai vazut-o pana acum.

Samsung GALAXY S22 Ultra Apare Benchmark Dezamagitor procesor
Samsung GALAXY S22 Ultra vs iPhone 13 Pro – rezultate Geekbench.

Samsung GALAXY S22 Ultra ar trebui totusi sa fie un telefon destul de performant, chiar daca al sau procesor va fi inferior in comparatie cu cele pe care le ofera compania Apple, experienta generala de care beneficiaza clientii trebuind sa fie una destul de buna, pana la urma.