Android: Schimbarea Facuta pentru Mesajele Primite in Telefoane

Android Schimbarea Facuta Mesajele Primite Telefoane

Android are in lucru o schimbare foarte interesanta pentru mesajele pe care le primim in telefoanele noastre prin intermediul aplicatiei Google Messages, si e ceva care trebuia sa ajunga de mai multa vreme la noi. Mai exact, cei de la Google s-au gandit ca n-ar fi rau daca ar face o modalitate prin care reactiile trimise de catre utilizatorii iPhone pentru mesaje sa fie afisate in telefoanele Android sub forma unor caractere emoji, si nu a unor descrieri ale acestora.

Android nu putea afisa pana acum reactiile trimise de catre utilizatorii de telefoane iPhone, insa Google s-a gandit ca lucrurile ar trebui sa se schimbe astfel incat oamenii sa poata comunica mai usor. In aceasta idee, aplicatia Google Messages va prelua in mod automat reactiile trimise de pe telefoanele iPhone pentru mesajele venite de la telefoanele iPhone, si le va transforma in caractere emoji care vor fi mai usor de interpretat de catre oameni.

Android: Schimbarea Facuta pentru Mesajele Primite in Telefoane

Android Schimbarea Facuta Mesajele Primite Telefoane iphone

Android va permite in sfarsit o comunicare mult mai simpla si mai fluida intre utilizatorii de telefoane iPhone din intreaga lume, iar imaginile de mai sus ar trebui sa arate destul de clar cum vor sta lucrurile. Practic oamenii vor intelege mai usor cum reactioneaza utilizatorii de telefoane iPhone multumita acestei schimbari facute pentru telefoanele cu sistem de operare Android, iar in final acest lucru conteaza cel mai mult, chiar daca vine totusi destul de tarziu.

Android vrea sa ofere in aplicatia Google Messages cat mai mult din functionalitatea care este oferita pentru cea Messages din iPhone, dar si pentru sistemul iMessage pe care il are Apple. Desigur ca nu este de implementat aceleasi functii, care sa fie compatibile si cu ceea ce exista in iOS, insa Google incerca totusi sa aduca in sistemul sau de operare cat mai multe dintre functiile interesante care sunt disponibile pentru telefoanele iPhone.

Google a inceput deja sa distribuie aceasta schimbare din aplicatia Google Messages pentru Android catre telefoanele oamenilor din toata lumea, asa ca ea ar trebui sa ajunga rapid si la noi.