BRD Romania: ATENTIE! Ce le Cere Clientilor din Toata Tara

BRD Romania aplicatii

BRD Romania, una dintre cele mai mari banci din Romania, are o cerere foarte importanta pentru clientii sai din toata tara, iar asta pentru ca incearca sa ii atentioneze in legatura cu o problema foarte mare. V-am spus zilele trecute despre faptul ca BRD Romania le spune clientilor despre faptul ca nu ar trebui sa instaleze aplicatia YOU de oriunde altundeva decat din magazinele oficiale de aplicatii pentru telefoanele iPhone si Android, sau cel al Huawei, pentru aceste telefoane.

BRD Romania vine cu aceasta recomandare pentru ca, din pacate, in magazinele terte de aplicatii pot exista aplicatii malitioase care ne pot fura banii fara sa ne dam seama ce se intampla. Cei de la BRD Romania ii avertizeaza pe clienti in legatura cu acestea pentru ca ele sunt distribuite la scara larga, din pacate, iar asta este o problema foarte serioasa pentru cei care nu stiu cum sa se fereasca de situatiile de acest gen si pot ajunge sa aiba banii furati.

BRD Romania: ATENTIE! Ce le Cere Clientilor din Toata Tara

BRD Romania a publicat pe website-ul sau o multitudine de sfaturi importante care ar trebui sa le spuna oricaror clienti cum sa se protejeze impotriva a cel putin unor tipuri de atacuri informatice. Acestea privind aplicatiile bancare malitioase sunt unele dintre cele mai complexe, iar asta pentru ca implica pacalirea utilizatorilor sa instaleze ceva ce in mod normal nu ar trebui sa ajunga in telefoanele lor, dar ele pot fi extrem de greu de detectat.

BRD Romania le cere clientilor sa ignore orice fel de mesaje care le spun sa-i instaleze aplicatiile din magazine neautorizate, iar desigur ca oricine ar trebui sa le asculte, si sa o faca doar din magazinele oficiale. In aceeasi masura, nu doar aplicatiile BRD Romania ar trebui instalate exclusiv din magazinele oficiale de aplicatii, ci si cele ale altor banci, sau servicii online, asa ca nu ignorati acest sfat pentru ca el este unul extrem de important pentru multe situatii.

BRD Romania are mai multe detalii pe website-ul sau pentru oricare dintre clientii care sunt intresati sa afle mai multe informatii cu privire la atacurile informatice, iar ele ar trebui sa fie cunoscute de catre toata lumea.