Orange: Vestile Grozave, ce le da GRATIS Clientilor Romani

Orange Vestile Grozave GRATIS Clientilor Romani

Orange continua sa ii bucure pe clientii sai din toata Romania in aceasta perioada din an, iar asta pentru ca a decis sa le ofere gratis ceva de care oricare dintre ei se va putea bucura. Mai exact, cei de la Orange le spun romanilor din toata tara faptul ca in aceasta perioada din an au posibilitatea de a castiga un televizor Smart 4K de la Samsung daca aleg sa urmareasca prin Orange TV Go canalul de televiziune Warner TV, si ceea ce transmite el.

Orange are mai multe posturi de televiziune pe care le transmite in mod gratuit pentru clientii din toata Romania, iar pentru cateva dintre ele desfasoara si concursuri speciale. Acum vorbim despre unul dintre ele care vizeaza oferirea unui televizor Smart 4K de la Samsung pentru cei care urmaresc orice fel de continut din Warner TV in mod gratuit, iar asta pentru ca toata luna noiembrie este oferit acces fara restrictii pentru continut.

Orange: Vestile Grozave, ce le da GRATIS Clientilor Romani

Orange le cere clientilor sai doar sa urmareasca acest canal prin intermediul Orange TV Go pentru a se bucura de tot continutul care este disponibil, astfel ca nu trebuie sa faceti altceva. Cei de la Orange promoveaza si unele dintre creatiile care sunt disponibile pentru vizualizare impreuna cu acest canal de televiziune in momentul de fata, astfel ca va puteti bucura de tot fara probleme in urmatoarele saptamani, dar numai daca aveti un abonament la operator.

Orange ofera in mod normal acces gratuit la anumite canale de televiziune din cadrul platformie Orange TV Go pentru unii dintre clientii care au abonamente disponibile in cadrul platformei. Desigur ca pentru clientii care au cartele prepay nu este oferit ceva de catre Orange, dar asta nu e o surpriza, pentru ca in mod normal e nevoie sa platim pentru anumite extraoptiuni pentru a vedea continutul care e transmis prin platforma de streaming video.

Orange are mai multe detalii despre acest concurs chiar pe website-ul sau, asa ca puteti intra acolo pentru a vedea toate detaliile despre care ar trebui sa stiti chiar acum.