DIGI Romania: Schimbarea Importanta ce poate avea Impact pentru Clienti

DIGI Romania Schimbarea Importanta avea Impact Clienti

DIGI Romania, cel mai mare operator de telecomunicatii romanesc, continua sa le ofere clientilor din toata tara cele mai bune experiente posibile la preturi cu mult mai mici decat cele ale concurentei, ceva ce nu multi credeau posibil. Cei de la DIGI Romania se lauda in mod constant cu cresterile pe care le inregistreaza pentru serviciile de internet, televiziune, sau telefonie mobila, insa astazi vorbim despre ultimele si despre o decizie care afecteaza clientii.

DIGI Romania pare sa fi decis sa suspende invstitiile constante in imbunatatirea retelei de telecomunicatii pe care o are in Romania in momentul de fata, sau cel putin asta da de inteles. Cei de la DIGI Romania isi actualizau o data la 2/3 saptamani hartile cu acoperirea din Romania pentru a confirma faptul ca sunt in continuare in proces de imbunatatire, dar acest lucru nu s-a mai intamplat din data de 6 octombrie, ceea ce sugereaza ca procesul ar putea fi in pauza.

DIGI Romania: Schimbarea Importanta ce poate avea Impact pentru Clienti

DIGI Romania nu mai face investitii in reteaua sa 5G de mai bine de un an de zile, iar asta pentru ca statul roman nu a organizat deocamdata licitatia pentru frecventele 5G, dar a interzis echipamentele Huawei. Desi pandemia de Coronavirus a blocat multe investitii in toata lumea, in cazul celor de la DIGI Romania lucrurile n-au stat asa, compania continuand sa investeasca bani in diverse proiecte, inclusiv in imbunatatirea si extinderea retelei sale de telecomunicatii.

DIGI Romania pare acum sa se mai concentreze si pe alte lucruri pentru a putea sa le ofere clientilor experientele cele mai bune, iar probabil ca atentia este indreptata spre lansarea serviciilor de internet cu viteze pana la 10 Gbps. Nu este exclus ca DIGI Romania sa revina la invstitiile serioase in infrastructura sa mobila, dar ramane de vazut cand anume va decide sa mai faca acest lucru, dar si de cat timp va fi nevoie pentru ca investitiile in reteaua 5G sa revina.

DIGI Romania ramane totusi un operator foarte important pentru piata din Romania, investitiile sale aducand servicii ieftine si relativ decente pentru o multitudine de clienti din toata tara.