GTA 6: Imaginea din Trilogia GTA care a Aprins Imaginatia Fanilor

GTA 6 Imaginea Trilogia GTA Aprins Imaginatia Fanilor

GTA 6 este unul dintre cele mai asteptate jocuri de catre fanii Rockstar Games, iar asta pentru ca au trecut aproape 10 ani din momentul in care a fost lansata versiunea actuala a jocului, dar compania americana nu se grabeste sa lanseze vreo versiune noua.

GTA 6 incepe sa se transforme intr-un mit in momentul de fata, iar asta pentru ca au aparut atatea teorii in legatura cu el incat s-a cam pierdut aproape orice informatie reala si credibila cu privire la posibila sa lansare, deci nu se stie foarte clar cam cand am putea sa il avem.

GTA 6 revine in centrul atentiei astazi dupa ce o imagine cu o casa zi un OZN, incluse in trilogia GTA lansata recent de catre cei de la Rockstar Games, au generat foarte multe discutii pe internet din partea fanilor din intreaga lume zilele acestea.

GTA 6 ar fi prezentat intr-o prima imagine de catre cei de la Rockstar Games in imaginea de mai jos, daca ar fi sa ii credem pe fanii inraitii, si cu foarte multa imaginatie, insa e destul de putin probabil sa fie vorba despre o dezvaluire chiar atat de importanta.

GTA 6 ramane totusi un joc pe care cei de la Take Two si Rockstar Games il au in plin proces de dezvoltare in momentul de fata, astfel ca ramane doar sa vedem in ce masura vor evolua lucrurile spre o lansarea rapida, sau macar o dezvaluire rapida a momentului lansarii.