Kaufland: Decizia OFICIALA, ce le Transmite Clientilor din Tara

Kaufland Decizia OFICIALA Transmite Clientilor Tara

Kaufland a anuntat o decizie oficiala importanta pentru lientii romani din toata tara, iar daca va faceti cumparaturile in magazinele sale din diverse localitati, atunci ar trebui sa stiti ca puteti contribui la sponsorizarea unor ONG-uri din Romania. Cei de la Kaufland au publicat in sectiunea pentru cupoane din cadrul aplicatiei Kaufland posibilitatea de a vota in fiecare saptamana un ONG pe care sa il sustina, iar cele care aduna cele mai multe voturi vor primi bani.

Kaufland spune ca a pregatit 100.000 de euro pentru ONG-urile din Romania, iar voturile date saptamanal de catre detinatorii de Kaufland Card vor ajuta la alegerea celor care vor primi bani pentru a-si continua activitatea. Suma de 100.000 de euro pe care Kaufland a pregatit-o pentru ONG-uri va fi impartita in functie de voturile care sunt date de catre oameni, asa ca in final ele vor primi doar o parte din bani, dar probabil destui pentru a-si continua munca.

Kaufland: Decizia OFICIALA, ce le Transmite Clientilor din Tara

Kaufland le permite exclusiv detinatorilor de Kaufland Card sa voteze in cadrul acestui proiect pe care il desfasoara, deci in afara aplicatiei sale nu exista vreo optiune pentru a vota pentru a sustine ONG-urile alese de companie. Ideea pe care Kaufland o are este una foarte buna, iar asta pentru ca exista multe ONG-uri care au nevoie de sustinere pentru a-si continua activitatea, mai ales ca in unele cazuri ea nu este deloc ieftina, iar donatiile probabil nu vin prea des.

Kaufland nu le cere clientilor sa faca altceva decat sa aleaga ONG-urile care primesc banii, deci nu trebuie sa cumparati ceva din vreun magazin pentru a putea alege un ONG, ci doar trebuie sa doriti sa faceti bine. Voturile se reseteaza in fiecare saptamana, astfel ca va trebui sa votati saptamanal pana pe data de 12 decembrie ONG-urile catre care doriti sa trimiteti banii, dar in mod teoretic cand intrati in sectiunea de cupoane din aplicatia Kaufland, veti vedea un mesaj cu privire la ele.

Kaufland are mai multe detalii in cadrul aplicatiei sale pentru acest proiect, asa ca daca doriti sa le aflati, atunci ar fi bine sa intrati acolo pentru a vedea toate informatiile pe care doriti sa le aflati.