Vodafone: Surpriza pentru Romani, ce Ofera Gratuit Chiar de Azi

Vodafone Surpriza Romani Ofera Gratuit Chiar Azi

Vodafone a anuntat o noua surpriza grozava pentru clientii sai din toata tara, una despre care ar trebui sa stii chiar acum, iar asta pentru ca operatorul de telecomunicatii a decis sa ofere gratuit ceva de care se vor putea bucura oamenii. Mai exact, Vodafone vrea sa le faca romanilor Craciunul mult mai bun, astfel ca a decis sa le ofere posibilitatea de a castiga gratuit vouchere la Mobexpert pentru a-si cumpara mobila pentru decorarea propriilor case.

Vodafone face acest concurs impreuna cu cei de la Diva, astfel ca sunt oferite saptamanal cate 5 vouchere in valoare de 500 de LEi fiecare, iar pentru a le castiga nu trebuie sa faceti prea multe. Vodafone publica in fiecare saptamana cate o intrebare la care clientii din Romania trebuie sa raspunda pentru a intra in acest concurs, urmand ca apoi sa fie alese persoanele care vor fi declarate castigatoare de catre operatorul de telecomunicatii, persoanele alese urmand a fi contactate.

Vodafone: Surpriza pentru Romani, ce Ofera Gratuit Chiar de Azi

Vodafone organizeaza in mod constant concursuri de acest gen pentru clientii sai din toata Romania, si a oferit de-a lungul timpului cadouri variate pentru oamenii care au dorit sa participe la ele. De aceasta data vedem ca nu se mai ofera televizoare, ci vouchere pentru cumparat mobila, dar chiar si asa, vestile sunt foarte bune pentru romanii care sunt dornici sa participe la concursurile organizate de catre cei de la Vodafone in aceasta perioada din an.

Vodafone promoveaza inclusiv ofertele sale pentru abonamente de televiziune in momentul de fata, totul fiind legat de promotia speciala cu voucherele pentru Mobexpert pe care le acorda. Cei de la Vodafone au promovat serios serviciile de televiziune pe care le ofera dupa achizitionarea UPC, astfel ca oricare dintre romanii care sunt dornici sa profite de ele, pot sa o faca in aceasta perioada, mai ales ca preturile la care sunt disponibile nu sunt chiar atat de rele.

Vodafone desfsoara aceasta promotie pentru o perioada limitata de timp in Romania, astfel ca ar fi bine sa participati la ea daca sunteti cu adevarat interesati de ceea ce ne este prezentat acum.