Raiffeisen Bank: ATENTIE! Pericolul de care sunt Vizati Clientii

Raiffeisen Bank ATENTIE! Pericolul care Vizati Clientii

Raiffeisen Bank are multi clienti in toata Romania, iar din pacate ei sunt in momentul de fata vizati de un pericol foarte serios de care trebuie sa se protejeze pentru a fi in deplina siguranta. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank le-au transmis oamenilor in ultima perioada sa fie extrem de atenti la atacurile de tip phishing care sunt in plina desfasurare in intreaga lume, iar asta pentru ca din cauza lor pot ramane chiar si fara bani, daca nu sunt foarte atenti.

Raiffeisen Bank le-a spus clientilor ca pot fi vizati de aceste atacuri prin mesaje venite prin email, SMS, sau retele de socializare, iar din pacate fix despre asa ceva vorbim astazi. Puteti vedea mai jos un mesja trimis prin email chiar si catre cei care nu sunt clienti ai Raiffeisen Bank, el prezentand o situatie “urgenta” care are in centru platforma Raiffeisen Online, adica platforma de internet banking pe care o pot accesa clientii bancii pentru a-si administra conturile.

Raiffeisen Bank: ATENTIE! Pericolul de care sunt Vizati Clientii

Raiffeisen Bank ATENTIE! Pericolul care Vizati Clientii atac

Clientii Raiffeisen Bank sunt “avertizati” in acest email, primit de la un atacator necunoscut, ca trebuie sa isi actualizeze datele personale in platforma Raiffeisen Online, altfel nu vor mai putea face tranzactii. Exista, deisgur, si un link in acel email pe care clientii trebuie sa il acceseze pentru a intra in pagina din platforma Raiffeisen Bank in care isi pot actualiza datele personale, dar el trimite oamenii catre o clona a respectivului website, din pacate.

Raiffeisen Bank le-a spus clientilor ca de obicei aceste email-uri le prezinta situatii “urgente” care trebuie rezolvate, totul pentru a genera o stare de tensiune, teama, care sa ii forteze pe oameni sa actioneze fara sa se gandeasca prea mult. Din pacate, aceste tactici despre care Raiffeisen Bank ne-a avertizat deja sunt folosite cu succes in multe atacuri, iar dupa cum puteti vedea, trebuie sa fiti extrem de vigilenti in aceasta perioada in legatura cu ele.

Raiffeisen Bank va continua sa ii avertizeze pe clientii sai in legatura cu atacurile de acest gen, insa e nevoie si de foarte multa vigilenta pentru ca oamenii sa stie cum sa depisteze atacurile.