DACIA Logan 3: Ce IMPIEDICA Lansarea Modelului Dorit de Romani

DACIA Logan 3 IMPIEDICA Lansarea Modelului Dorit Romani

DACIA Logan 3 este cel mai popular model al DACIA in Romania in anul 2021, vanzandu-se in mai multe unitati decat Duster, sau Sandero, iar in alte zone din Europa de Est succesul sau este deasemenea destul de mare. In ciuda faptului ca DACIA Logan 3 a fost lansata cu multe noutati importante pentru clienti, exista totusi unele schimbari care inca nu au ajuns in masina, si care sunt asteptate de catre multe persoane in momentul de fata, dar care nu vor veni foarte usor.

DACIA Logan 3 are asteptata de catre multi clienti lansarea intr-o versiune care sa vina cu un sistem de propulsie hibrida, ceva ce desigur ca este dorit de catre multe persoane, dar realitatea este ca sansele lansarii in perioada urmatoare sunt mici. Desi o versiune hibrida a DACIA Logan 3 ar fi o surpriza cu adevarat importanta pentru multa lume, din cauza segmentului de clienti pentru care este gandita masina, e putin probabil ca un asemenea model sa apara curand.

DACIA Logan 3: Ce IMPIEDICA Lansarea Modelului Dorit de Romani

DACIA Logan 3 este o masina gandita pentru a fi ieftina si a fi cumparata de catre acei clienti care nu au multi bani alocati pentru achizitia unei masini, iar modelele hibride au tehnologii care sunt scumpe. In aceasta idee, e destul de greu de facut o DACIA Logan 3 care sa aiba tehnologie hibrida intgrata si sa fie suficient de ieftina pentru a fi in atentia unui numar mare de clienti care cumpara deja modelele existente pe piata, astfel ca e putin probabil ca DACIA sa incrce sa lanseze o asemenea versiune prea curand.

DACIA Logan 3 ar putea fi disponibila intr-o versiune hibrida abia peste multi ani, dupa ce tehnologia in sine va deveni suficient de ieftina pentru a fi integrata si intr-o masina din aceasta categorie. Avand in vedere ca DACIA integreaza tehnologia hibrida in Jogger abia acum, si asta la un pret de peste 20.000 de euro, iar apoi ea va ajunge in Duster 3, probabil la un pret similar, in DACIA Logan 3 ar putea ajunge dupa 2026/2027, cand tehnologia in sine va fi cu mult depasita, probabil.

DACIA Logan 3 nu va fi oferita nici intr-o versiune electrica prea curand, iar asta pentru ca acele tehnologii sunt si mai scumpe, dupa cum se poate vedea in cazul Spring, care este vanduta la preturi substantiale pentru ceea ce ofera.