BCR Romania: Masura de ULTIMA ORA, ce Transmite Clientilor

BCR Romania Masura ULTIMA ORA Transmite Clientilor

BCR Romania a anuntat o masura de ultima ora care se aplica pentru clientii sai din toata tara, banca transmitand un mesaj despre care lumea ar trebui sa stie in aceasta perioada din an. Cei de la BCR Romania au urmat exemplul altor banci din tara noastra, astfel ca au luat decizia de a isi intrerupe activitatea din unele sucursale in zilele de 30 noiembrie si 1 decembrie, ceva ce v-am spus inclusiv in legatura cu Banca Transilvania zilele trecute, deci nu e neasteptat.

BCR Romania nu-si va inchide sucursalele in ziua de 29 noiembrie, chiar daca ea a fost declarata zi libera pentru bugetarii din toata tara, astfel ca atunci veti putea merge in sucursale pentru orice aveti nevoie. Desigur ca pentru a merge in sucursalele BCR Romania este nevoie de o programare pe care trebuie sa o faceti in prealabil, asa ca nu treceti cu vederea acest aspect foarte important pentru ca nu veti fi primiti in interiorul agentiilor fara ea.

BCR Romania: Masura de ULTIMA ORA, ce Transmite Clientilor

BCR Romania spune totusi ca aplicatia George va ramane in continuare activa in aceasta perioada impreuna cu toate serviciile pe care le ofera, impreuna cu serviciul pentru relatii cu clientii. Mai mult decat atat, cei de la BCR Romania spun deasemenea faptul ca agentiile din interiorul centrelor comerciale vor ramane deschise in aceasta perioada in continuare, astfel ca acolo veti putea merge pentru a rezolva orice fel de probleme ati intampina.

BCR Romania nu inchide agentiile din centrele comerciale pentru ca acestea vor ramane deschise inclusiv de Ziua Nationala a Romaniei, asa ca veti putea merge in ele, dar cu o limita. Nu uitati ca inca este in vigoare folosirea certificatului COVID in centrele comerciale, deci chiar daca doriti sa ajungeti la sucursalele BCR Romania, va trebui sa aveti un asemenea certificat COVID pentru a merge prin interiorul centrului comercial, pana la ele.

BCR Romania are mai multe detalii despre programul agentiilor sale publicat pe website-ul sau, asa ca puteti afla ma imulte informatii despre el daca accesati pagina dedicata de acolo.