WhatsApp: Functia Noua ASCUNSA in Aplicatia pentru iPhone si Android

WhatsApp Functia Noua ASCUNSA Aplicatia iPhone Android

WhatsApp are dezvaluita o noua functie care a fost ascunsa in aplicatia pentru iPhone si Android, dar care era necesara de foarte multa vreme, si e bine ca va ajunge intr-un final si la noi. Mai exact, cei de la WhatsApp au decis intr-un final sa le ofere utilizatorilor din intreaga lume posibilitatea de a retrimite stickerele, primite de la alte persoane, catre diversi oameni fara a mai fi nevoie ca ele sa fie salvate intai in telefoane, iar mai apoi sa fie trimise separat.

WhatsApp simplifica extrem de mult acest proces, functia noua fiind descoperita in versiunea beta pentru Android a aplicatiei, astfel ca este clar ca ea este in plin proces de pregatire pentru lansare. Sistemul acesta pe care WhatsApp il ofera intr-un final este oferit de catre diverse alte aplicatii care modifica functionalitatea aplicatiei pentru platforma de mesagerie, dar desigur ca o faceau in mod neoficial, si cu unele riscuri pe care nu toata lumea voia sa le accepte, pana la urma.

WhatsApp: Functia Noua ASCUNSA in Aplicatia pentru iPhone si Android

WhatsApp Functia Noua ASCUNSA Aplicatia iPhone Android sticker

WhatsApp implementeaza destul de greu diverse functii care sunt cerute cu insistenta de catre utilizatorii din intreaga lume, insa asta nu e tocmai o surpriza foarte mare, compania miscandu-se in mod obisnuit destul de greu cu aceste schimbari. E bine ca intr-un final WhatsApp ne permite sa retrimitem stickere si fara sa le mai salvam in prealabil in telefoanele noastre, dar totul este deocamdata in testare si nimeni nu stie cand anume ar putea fi oferita functia in versiunea finala.

WhatsApp mai lucreaza deasemenea si la alte cateva schimbari majore pentru toti utilizatorii din intreaga lume, cea mai importanta dintre ele fiind cea care permite logarea in diverse dispozitive cu acelasi cont. WhatsApp testeaza deja acest sistem cu diversi utilizatori pentru a pregati procesul de lansare oficiala pentru toata lumea, iar dupa cum se desfasoara lucrurile, se pare ca nu suntem chiar atat de departe de momentul in care va fi oferit tot.

WhatsApp lucreaza in mod constant la multe functii noi pentru utilizatorii sai din intreaga lume, insa cat de rapid pot fi oferite toate aceste schimbari nimeni nu poate spune, din pacate, asa ca trebuie sa avem rabdare.