DACIA Duster: Testul Off-Road UIMITOR Impotriva Audi RSQ8

DACIA Duster si Audi RSQ8 apar astazi intr-un test off-road uimitor care pune fata in fata doua masini cu preturi total diferite, dar si cu caracteristici complet diferite, dupa cum prea bine stiti deja. In ciuda faptului ca DACIA Duster are 115 cai putere, iar acest Audi RSQ8 are 600 de cai putere, in testul off-road pe care il veti vedea mai sus, diferenta dintre cele doua masini nu este chiar atat de uriasa, totusi.

DACIA Duster nu este la fel de rapida precum un Audi RSQ8, sau precum extrem de multe dintre modelele Audi in general, dar cand vine vorba despre testele off-road situatia sta totusi diferit. DACIA Duster este o masina gandita pentru a fi suficient de versatila incat sa poata fi folosita atat pe teren accidentat, cat si pe drumurile publice, iar ast ase vede foarte clar in testul cu Audi RSQ8, chiar daca nu este mai presus decat SUV-ul fabricat de catre germani.

DACIA Duster: Testul Off-Road UIMITOR Impotriva Audi RSQ8

DACIA Duster s-a descurcat foarte bine in testele off-road facute impotriva unei varietati de masini noi, sau vechi, astfel ca nu e de mirare sa vedem si aici rezultate surprinzator de bune. Desi DACIA Duster nu e o masina rapida pe drumurile publice, pentru cei care au nevoie ca ea sa functioneze bine si in afara acestora, iata ca exista compensarea faptului ca poata fi utilizata off-road cu perofrmante comparabile cu cele ale unor masini mult mai scumpe.

DACIA Duster are un foarte mare avantaj in fata unor SUV-uri mult mai scumpe, cel putin pe teren accidentat, greutatea mai mica si garda la sol ajutand-o sa treaca mai usor si mai rapid peste multe obstacole. In ciuda rezultatelor bune ale DACIA Duster, Audi RSQ8 se descurca mult mai bine pe teren accidentat multumita sistemului quattro de tractiune integrala, dar asta nu e o surpriza, acesta fiind laudat in mod constant pentru performantele sale.

DACIA Duster ramane o masina foarte versatila pentru pretul de vanzare pe care-l are, insa fata de modelele mai scumpe de SUV-uri exista diferente clare date de tehnologiile complet diferite folosite in ele.