Huawei a Dat Startul Productiei pentru Noi Modele de Telefoane

Huawei Dat Startul Productiei pentru Noi Modele Telefoane

Huawei a dat startul productiei unor noi modele de telefoane, asta in ciuda faptului ca a decis sa-si licentieze tehnologiile catre o companie chinzeasca pentru ca acest partener sa lanseze modelele care nu pot fi lansate de catre ea, insa chiar si asa, nu renunta la productia proprie.

Huawei a inceput in noiembrie sa produca noi telefoane pliabile despre care se stiu cam putine in momentul de fata, dar macar stim ca exista interes din partea chinezilor pentru a continua sa ramana un producator de renume pe piata telefoanelor mobile.

Huawei vrea sa aduca pe piata un telefon care sa concureze cu Samsung GALAXY Z Flip 3, dar care ar urma sa fie mai ieftin de produs, deci e posibil sa fie chiar mai ieftin atunci cand va fi lansat, insa deocamdata nu se stie foarte clar cat ar urma sa scoste, in final.

Huawei are probleme foarte mari in ceea ce priveste achizitia de componente pentru telefoanele pe care le vinde, astfel ca productia unui asemenea model vine ca o surpriza destul de mare in contextul in care nu poate implementa si componente de ultima generatie in dispozitiv.

Huawei vrea totusi sa concureze in continuare cu gigantii industriei telefoanelor mobile, asa ca nu este exclus ca acest telefon pliabil sa fie doar unul dintre cele care urmeaza sa fie disponibile in mod oficial de la compania chinezeasca in cursul urmatorilor ani.