Netflix: 10 Filme si Seriale Noi LANSATE in Romania Saptamana Aceasta

Netflix 10 Filme Seriale Noi LANSATE Romania Saptamana Aceasta

Netflix a incheiat luna noiembrie “in forta”, iar asta pentru ca a decis sa le ofere abonatilor din Romania noi filme si seriale pe care sa le poata urmari, iar dupa cum puteti vedea mai jos, exista destule noutati extrem de interesante care ne sunt oferite. Cei de la Netflix au decis sa includa printre serialele si filmele din platforma cateva creatii originale, dar si cateva creatii care au fost licentiate de la alte case de productie, asa ca aveti ce sa urmariti, daca sunteti interesati de ele.

Netflix a anuntat ca la finalul saptamanii acesteia au fost lansate in cadrul platformei sale filmele A Castle for Christmas, Green Snake, Light of the Night, Dig Deeper: The Dissappearance of Birgit Meier, School of Chocolate si Spoiled Brats. Unele dintre aceste filme sunt creatii proprii ale celor de la Netflix, in timp ce altele au fost licentiate, insa toate sunt disponibile pentru Romania incepand de saptamana aceasta, deci aveti ocazia de a le vedea fara probleme daca aveti timp in acest weekend.

Netflix: 10 Filme si Seriale Noi LANSATE in Romania Saptamana Aceasta

Netflix dezvaluie deasemenea faptul cafilmul Outlaws a fost lansat saptamana aceasta impreuna cu Reasonable Doubt: A Tale of Two Kidnappings, Waffles + Mochi’s Holiday Feast, A Boy Called Christmas, Robin Robn, True Story, Bruised, sau Super Crooks. Daca va plac serialele, atunci Netflix are de acum pentru noi partea a doua a Masters of the Univers: Revelation, sezonul 4 din Selling Sunset, sau sezonul al cincilea al F is for Family, toate tiluri care se bucura de foarte mare succes.

Pentru luna decembrie cei de la Netflix anunta ca ne putem astepta la lansarea The Power of the Dog, Lost in Space 3, The Unforgivable, Silend Hours, Sa nu Uiti pana Diseara, sau Don’t Look Up, cel din urma fiind programat pentru lansare pe 24 decembrie. Dupa cum puteti vedea, Netflix a pregatit cateva saptamani foarte interesante pentru abonatii romani din punct de vedere al continutului care va fi oferit, insa aceasta este doar o parte din intreaga poveste, pentru ca vor fi lansate si alte titluri.

Netflix lanseaza in mod regulat noi filme si seriale pentru toti romanii care urmaresc tot ceea ce se publica in cadrul platformei, asa ca vom avea parte de destule surprize din partea americanilor in urmatoarele saptamani, iar de 1 decembrie veti avea la ce sa faceti binging.