DIGI RCS & RDS: Vestea GROZAVA, ce a Decis sa faca pentru Clienti

DIGI RCS & RDS Vestea GROZAVA Decis pentru Clienti

DIGI RCS & RDS a luat o decizie extrem de buna pentru clientii sai, astfel ca in momentul de fata exista posibilitatea pentru unii dintre ei de a incepe procesul de a face trecerea la noile abonamente de internet fix gigabit. DIGI RCS & RDS a anuntat in 30 septembrie ca lanseaza abonamentele Digi Net Fiberlink de 2.5 Gbps si 10 Gbps, sectorul 1 din Bucuresti fiind prima zona in care ele au fost disponibile la preturi extrem de mici in comparatie cu ce se ofera.

DIGI RCS & RDS a spus ca din decembrie locuitorii din tot Bucurestiul vor putea face trecerea la aceste noi abonamente de internet fix, si iata ca oricine e dornic sa faca acest lucru poate incepe procesul. Pentru clientii din Bucuresti ai DIGI RCS & RDS este disponibila deja de ceva timp optiunea de a precomanda upgrade-ul de la abonamentul actual de internet fix la cel de 2.5 Gbps, sau 10 Gbps, in functie de ceea ce doreste clientiul sa aiba in locatia pentru care are contract.

DIGI RCS & RDS: Vestea GROZAVA, ce a Decis sa faca pentru Clienti

DIGI RCS & RDS Vestea GROZAVA Decis pentru Clienti precomanda

DIGI RCS & RDS nu a spus cand in decembrie va lansa in mod oficial aceste noi abonamente pentru clientii din Bucuresti, insa e destul de clar faptul ca daca faceti acum o precomanda, veti fi contactati cu mai multe detalii. In mod teoretic, pana in apropiere de Craciun ar trebui sa fiti deja conectati la noile abonamente pe care DIGI RCS & RDS le ofera, asta desigur in functie de numarul de cereri care exista, dar si de alte probleme pe care compania le are in retea.

DIGI RCS & RDS le ofera clientilor echipamente noi pentru a beneficia de acces la internet fix cu viteze de pana la 2.5 Gbps si 10 Gbps, deci e nevoie de o inlocuire a echipamentelor pe care le aveti. Totdata, este important sa stiti ca aveti nevoie de routere si dispozitive suficient de performante pentru a putea beneficia efectiv de vitezele acestea mari pe care compania ni le pune la dispozitie in momentul de fata, in curand in si mai multe orase din tara.

DIGI RCS & RDS va oferi din 2022 posibilitatea ca locuitorii din Brașov, Cluj, Constanta, Craiova, Iasi, Oradea, Timisoara, sa activeze upgrade-ul la aceste abonamente noi, cu viteze foarte mari.