ING Bank: Foarte Serioasa AVERTIZARE Emisa pentru Toti Clientii

ING Bank Foarte Serioasa AVERTIZARE Emisa Toti Clientii

ING Bank a emis o foarte serioasa avertizare pentru toti clientii sai din toata Romania, una despre care ei ar trebui sa stie chiar acum pentru ca sunt vizati din cauza unei probleme care pare sa nu aiba sfarsit. Conform celor d ela ING Bank, clientii din toata Romania trebuie sa fie extrem de atenti la notificarile de autentificare in HomeBank si nu ar trebui sa le dea curs daca nu sunt initiate de catre ei pentru ca le pot oferi unor atacatori acces la datele lor.

ING Bank spune ca prin mesajele de acest gen clientii din Romania sunt pacaliti sa le ofere atacatorilor acces la conturile din platformele de internet, sau mobile, banking pe care ei le au. ING Bank spune ca mesajele de acest gen le sunt trimise clientilor doar in momentul in care un dispozitiv care nu a mai fost autorizat pentru a se conecta la contul nostru este folosit pentru conectare, deci in acel punct e clar ca datele noastre de logare au fost compromise.

ING Bank: Foarte Serioasa AVERTIZARE Emisa pentru Toti Clientii

ING Bank spune ca nu trebuie sub vreo forma sa autorizam logarea unui dispozitiv necunoscut la contul nostru, iar asta pentru ca din acel moment atacatorul poate sa faca orice vrea din cont. Transferurile de bani sunt cea mai mare problema, iar daca ele se fac, atunci ING Bank nu va putea sa recupereze banii pentru ca ei apar ca si cum ar fi trimisi de catre noi, chiar daca in realitate un atactor a obtinut acces la cont si a transferat sumele de bani.

ING Bank emite aceasta avertizare doar pentru a ii ajuta pe clientii sai sa ramana in deplina siguranta si a un risca sa aiba datele furate de catre atacatori necunoscuti, o problema extrem de serioasa. Desigur ca atacurile cibernetice au loc in diverse moduri, si desigur ca nu toata lumea stie cum sa se fereasca de ele, asa ca trebuie sa fim extrem de vigilenti si sa ne uitam cu atentie la toate mesajele care ne sunt trimise si au legatura cu banca.

ING Bank nu este la prima avertizare de acest gen emisa pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca problemele acestea dureaza de foarte multa vreme si sunt departe de a se termina.