WhatsApp: Cele 3 Diferente ASCUNSE intre Aplicatiile din iPhone si Android

WhatsApp Cele 3 Diferente ASCUNSE Aplicatiile iPhone Android

WhatsApp este una dintre cele mai complexe aplicatii de mesagerie disponibile pentru utilizatorii din intreaga lume, iar ieri v-am vorbit despre cateva functii care se deosebesc intre ele pe iPhone si Android. Acum vorbim despre alte cateva diferente catre exista intre versiunile aplicatiei pentru iPhone si Android, ele definind experienta de care au parte utilizatorii care folosesc platforma de mesagerie in momentul de fata in aceste telefoane mobile.

WhatsApp are in primul rand o diferenta in ceea ce priveste vizualizarea mesajelor necitite dintr-o conversatie, iar asta pentru ca in telefoanele iPhone putem vedea acel numar, dar in Android el nu este vizibil. Aici vorbim despre o diferenta care nu are neaparat legatura cu sistemul de operare, ci cu felul in care aplicatia WhatsApp a fost gandita, astfel ca in mod oteretic, compania americana ar trebui sa poata corecta aceasta deosebire dintre versiunile aplicatiilor sale.

WhatsApp: Cele 3 Diferente ASCUNSE intre Aplicatiile din iPhone si Android

WhatsApp nu permite nici taierea clipurilor video in telefoanele Android, fata de telefoanele iPhone, iar asta e o functionalitate pe care foarte multi oameni se bazeaza atunci cand trimit mesaje catre alte persoane. Desigur ca filmele editate de catre oameni inainte de a le trimite catre altcineva, in afara aplicatiei WhatsApp, pot fi expediate fara probleme, asa ca din acest punct de vedere nu exista vreo limitare intre telefoanele iPhone si Android acum.

WhatsApp mai are o alta limitare pentru Android fata de telefoanele iPhone, iar asta pentru ca nu permite aplicarea unul efect de tip blur pentru poze din editorul video, ceva ce nu e tocmai obisnuit. Pe de alta parte, ieri v-am prezentat mai multe diferente mai importante intre telefoanele iPhone si Android pentru aplicatia WhatsApp, dar mai exista si altele despre care voi vorbi in zilele urmatoare, asta ca sa stiti la ce sa va asteptati cand vine vorba despre platforma.

WhatsApp pregateste totusi si o serie de alte schimbari importante pentru utilizatorii iPhone si Android din intreaga lume, iar majoritatea dintre ele vor fi oferite in mod egal pentru toata lumea.