BANCA Transilvania: Decizia OFICIALA pentru Clienti, ce le Transmite

BANCA Transilvania Decizia OFICIALA Clienti Transmite

BANCA Transilvania a publicat informatii cu privire la o noua decizie oficiala pe care a luat-o pentru clientii sai din intreaga lume, una despre care ar trebui sa stim in momentul de fata, iar asta pentru ca vine ca o veste grozava. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania ne transmit in momentul de fata faptul ca aplicatia BT Pay pentru telefoanele Android a fost actualizata din nou, iar multumita acesteia ne putem bucura de o schimbare interesanta in dispozitive.

BANCA Transilvania a implementat inclusiv in aplicatia pentru telefoanele Android posibilitatea de a plati facturile pe care le primim de la diversi comercianti, astfel ca nu trebuie sa ne mai complicam cu platforna web. Cei de la BANCA Transilvania spun ca 380 de furnizori sunt inclusi printre cei care ii putem selecta pentru a plati facturile emise pentru serviciile de care beneficiem, astfel ca trebuie sa si cautati inforamtii cu privire la furnizorul vostru.

BANCA Transilvania: Decizia OFICIALA pentru Clienti, ce le Transmite

BANCA Transilvania spune deasemenea ca in cadrul aplicatiei BT Pay exista un sistem care ne permite sa verificam si istoricul facturilor platite de catre noi in trecut, astfel ca stim si ce bani au ajuns la furnizori. Ideea in sine este una extrem de buna, iar asta pentru ca asa putem vedea rapid daca BANCA Transilvania a transferat banii catre acel furnizor, iar daca el reclama faptul ca exista alte probleme, noi putem verifica plata facuta si putem oferi un raspuns rapid.

BANCA Transilvania a implementat in aplicatia BT Pay pentru iPhone o functie similara cu ceva timp in urma, astfel ca acum vorbim doar despre o aducere a ei inclusiv in aplicatia pentru telefoanele Android. Era de asteptat ca acest lucru sa se intample pentru ca BANCA Transilvania vrea sa le ofere utilizatorilor din toata lumea aceeasi experienta pentru folosirea BT Pay, dar desigur ca functiile vin separat in telefoane, asa ca uneori e nevoie de rabdare.

BANCA Transilvania mai are si alte functii la care lucreaza acum, dar care vor fi lansate in viitor pentru utilizatorii din intreaga lume, asa ca trebuie sa avem rabdare pana cand ele vor fi oferite oficial.