DIGI Mobil: Noua Oferta Oficiala de Craciun Anuntata pentru Romani

DIGI Mobil si-a dezvaluit noua oferta oficiala de Craciun pentru romanii din toata tara, operatorul de telceomunicatii pregatind pentru cei interesati noi promotii mai mult decat atractive in aceasta perioada din an. In clipul video de mai sus puteti vedea campania promotionala pe care DIGI Mobil a gandit-o pentru clientii sai, iar ea ne dezvaluie faptul ca oricare dintre romanii interesati pot beneficia de 50% reducere timp de 4 luni pentru serviciile de telefonie mobila.

DIGI Mobil este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din toata Romania, avand paroximativ 4 milioane de clienti care-i folosesc serviciile, insa aceasta cifre este in continua crestere in fiecare an. Pentru a-si continua ritmul de crestere, cei de la DIGI Mobil au ales sa anunte aceasta noua campanie promotionala speciala pentru romanii din toata tara, ea incrcand sa le aduca in atentie oamenilor nu doar beneficiul monetar, ci si beneficiul pe partea de acoperire in tara.

Digi Mobil: Noua Oferta Oficiala de Craciun Anuntata pentru Romani

DIGI Mobil spune deasemenea ca are acoperire mai buna decat crede multa lume, ceea ce pana la urma este 100% real pentru ca le ofera clientilor din Romania acoperire de putin peste 98% din teritoriu. Cei de la DIGI Mobil au cele mai mici preturi din Romania pentru ce ofera pentru clienti pe partea de acoperire a serviciilor de telefoni emobila, iar asta este o veste foarte buna pentru cei care vor preturi mici pentru serviciile de care beneficiaza.

DIGI Mobil are abonamente de telefonie mobila la preturi care incep de la 1 euro, adica redus la 50% timp de 4 luni din totalul de 24 de luni catre trebuie sa platiti contractul, dar si serviciile oferite sunt fix de acesti bani. Desi DIGI Mobil are acoperirea cea mai buna, trebuie sa fiti pregatiti pentru servicii care nu depasesc “valoarea” platita, iar asta si pentru ca internetul mobil oferit de catre operator este cel mai slab dintre serviciile acestea oferite de catre operatori.

DIGI Mobil are pe website-ul sau toate informatiile cu privire aceasta oferta speciala pentru Craciun, asa ca puteti afla de acolo tot ceea ce va intereseaza sa stiti in legatura cu ea.