Raiffeisen Bank Ofera GRATUIT o Masina Clientilor, Cum o Poti Castiga

Raiffeisen Bank Ofera GRATUIT Masina Clientilor Cum Poti Castiga

Raiffeisen Bank a pregatit pentru clientii sai din toata Romania o surpriza extrem de ineresanta, iar asta pentru ca toti cei care sunt dornici sa castige o masina de la banca, au sansa de a o face multumita unei noi promotii care este desfasurata acum. Cei de la Raiffeisen Bank au decis ca oricare dintre clientii din Romania care au un card de debit Mastercard, pe care il si folosesc pentru plati, pot avea sansa de a castiga o masina Tyota C-HR pe care o ofera in momentul de fata banca.

Raiffeisen Bank a initiat aceasta promotie de ceva vreme pentru clientii sai din toata Romania, astfel ca oricare dintre cei care erau interesati sa castige aceasta masina au putut sa participe inclusiv pana cum la campania care este in plina desfasuarare. Raiffeisen Bank le cere clientilor din Romania sa isi foloseasca cardurile de debit Mastercard pentru a face plati in oricare dintre magazinele din Romania, fie ca sunt fizice, sau online, pana la data de 19 decembrie 2021, pentru a se inscrie in concurs.

Raiffeisen Bank Ofera GRATUIT o Masina Clientilor, Cum o Poti Castiga

Raiffeisen Bank spune ca nu conteaza valoarea platii care trebuie facuta pentru inscriere in acest concurs care are drept premiu principal o masina Toyota C-HR, insa acesta este si singurul premiu care este oferit pentru romani ca parte a concursului. Platile facute folosind cardurile de debit de la Mastercard nu au vreun comision, astfel ca puteti sa cumparati orice doriti, iar Raiffeisen Bank nu va percepe vreun ban cand faceti acest lucru, ceea ce desigur ca este o veste excelenta pentru noi.

Raiffeisen Bank da, din pacate, de inteles ca daca aveti un card VISA, sau chiar Mastercard de credit, atunci nu puteti participa la aceasta promotie speciala, ceea ce desigur ca lasa destui clienti in afara campaniei aflate acum in plina desfasurare. Pe de alta parte, Raiffeisen Bank stie foarte bine ca exista totusi destui clienti care si-ar dori sa castige o asemenea masina, asa ca mai mult ca sigur vor fi destule persoane care vor putea participa la promotia care este acum in plina desfasurare.

Raiffeisen Bank are mai multe detalii despre aceasta promotie in website-ul sau, acolo unde exista si un regulament de participare, deci ar trebui sa il consultati pentru a sti mai clar ce presupune castigarea acestei masini oferite acum pentru noi.