DIGI Romania: Vestea Incredibila pentru Romani, ce da GRATUIT

DIGI Romania Vestea Incredibila Romani GRATUIT

DIGI Romania transmite un anunt incredibil pentru romanii din toata tara, iar asta pentru ca a decis sa le ofere in mod gratuit ceva de care oricare dintre ei ar putea sa profite, daca este intr-adevar interesat de ceea ce este anuntat. Mai exact, cei de la  DIGI Romania au anuntat un parteneriat spceial pe care il desfasoara in aceasta perioada cu Motorola pentru a le oferi romanilor din toata tara posibilitatea de a se bucura de castigarea unor premii extrem de interesante care n-ar trebui trecute cu vederea.

DIGI Romania le ofera romanilor care cumpara produse Motorola din cadrul magazinului sau online posibilitatea de a se bucura sa de sansa de a primi gratuit o serie de premii speciale care au fost alese pentru campania care este in plina desfasurare. DIGI Romania spune ca promotia aceasta speciala se desfasoara in perioada 1 – 20 decembrie in toata tara, iar oricare dintre romanii care sunt cu adevarat dornici sa participe la promotie, o pot face, insa daca va uitati cu mare atentie la ce se ofera.

DIGI Romania: Vestea Incredibila pentru Romani, ce da GRATUIT

DIGI Romania Vestea Incredibila Romani GRATUIT lenovo

DIGI Romania are o varietate de modele de telefoane de la Motorola care sunt vandute prin intermediul magazinului sau online, deci daca sunteti interesati sa cumparati ceva special, exista posibilitatea de a achizitiona un produs bun si sa primiti un cadou pe masura. Puteti vedea si din imaginea de mai sus faptul ca DIGI Romania “pune la bataie” un laptop Lenovo Legion 7 i9 si 10 tablete Lenovo Yoga 11, astfel ca aveti cu siguranta la ce sa sperati ca veti putea castiga ca parte a acestui concurs special.

DIGI Romania are promotia deschisa pentru oricine este interesat sa cumpere un telefon motorola de la companie, fie ca este vorba despre un client nou, sau un client existent, astfel ca nu trebuie decat sa luati decizia de a achizitiona ceva. DIGI Romania vinde telefoanele Motorola la preturi foarte bune, insa separat de asta ofera inclusiv posibilitatea de a face achizitia in rate, ceea ce desigur ca este o veste foarte buna pentru cei care nu au banii necesari pentru a cumpara telefoanele la pret intreg.

DIGI Romania desfasoara toata aceasta campanie speciala pentru o perioada limitata de timp in Romania, asa ca daca sunteti cu adevarat interesati sa cumparati ceva, atunci va veti bucura si de sansa de a castiga premiile speciale care sunt oferite.