BRD Romania: Noul AVERTISMENT Transmit pentru Clientii din Tara

BRD Romania Noul AVERTISMENT Transmit pentru Clientii Tara

BRD Romania este una dintre cele mai mari banci din tara noastra, cu un numar mare de clienti care-i folosesc in fiecare zi serviciile, iar pentru ei vine un avertisment extrem de important pe care nu ar trebui sa il treaca cu vederea. In aceasta perioada au loc, din pacate, foarte multe atacuri de tip phishing care pot lasa unii clienti ai BRD Romania fara banii din conturi daca nu sunt atenti si cad in plasa celor care sunt in spatele atacurilor cibernetice care se desfasoara si in tara noastra.

BRD Romania si-a atentionat in repetate randuri clientii in legatura cu pericolul din spatele acestui tip de atacuri cibernetice care au loc in toata Romania, insa din pacate puteti vedea mai jos ca ele nu se opresc. In imaginea de mai jos aveti un exemplu pentru un asemenea tip de atac, iar el foloseste o tehnica menita sa-i sperie pe oamenii carora li se spune ca au avut contul blocat de catre banca, si ca trebuie sa intreprinda anumite actiuni pentru a avea acces din nou la bani.

BRD Romania: Noul AVERTISMENT Transmit pentru Clientii din Tara

BRD Romania Noul AVERTISMENT Transmit pentru Clientii Tara atac

BRD Romania ne-a spus in repetate randuri ca tehnicile de acest gen nu au nimic altceva in spate decat dorinta hackerilor de a pacali oamenii obisnuiti sa-si cedeze datele personale fara sa stie de fapt ce fac. In spatele acestui atac, de exemplu, sa un domeniu catre care sunt directionati clientii BRD Romania care sunt alertati in legatura cu problemele privind conturile lor, insa din pacate acolo vor vedea doar o clona a website-ului bancii, si nu platforma reala la care se asteptau.

BRD Romania spune ca atacatorii cauta cu precadere sa afle informatii cu privire la datele de logare in platformele de internet si mobile banking, sau datele cardurilor folosite de catre clienti pentru plati. Aceste informatii pot fi folosite de catre hackeri pentru a genera mai apoi diverse plati din conturile clientilor, iar in unele dintre cazuri e posibil sa fie imposibila recuperarea banilor, ceea ce desigur ca nu este pe placul romanilor care au conturi la BRD Romania acum.

BRD Romania are pe website-ul sau o varietate de informatii importante cu privire la ceea ce inseamna atacurile de tip phishing, dar si protectia impotriva mesajelor care ne pot pacali sa ne cedam datele importante.