WhatsApp: ALERTA care Vizeaza MILIARDE de Telefoane iPhone, Android

WhatsApp ALERTA Vizeaza MILIARDE Telefoane iPhone Android

WhatsApp este de departe cea mai folosita platforma de mesagerie din toata lumea, peste 2 miliarde de oameni cu telefoane iPhone si Android utilizand-o in fiecare zi pentru a comunica cu diverse persoane. Popularitatea de care se bucura WhatsApp in momentul de fata ii aduce totusi si foarte multe probleme, iar asta pentru ca ea este vizata de numeroase atacuri prin care utilizatorilor iPhone si Android le pot fi furate conturile, daca nu sunt vigilenti.

WhatsApp le-a transmis utilizatorilor sai in repetate randuri faptul ca trebuie sa aiba grija de conturile pe care le au si sa le securizeze pentru a nu risca pierderea lor, ceva ce se intampla foarte des, din pacate. WhatsApp spune in primul rand ca utilizatorii nu trebuie sa comunice catre absolut nimeni vreun cod de autentificare pe care il primesc prin SMS, iar asta pentru ca aceasta este o principala metoda de furt a conturilor, iar aici trebuie multa vigilenta.

WhatsApp: ALERTA care Vizeaza MILIARDE de Telefoane iPhone, Android

WhatsApp ALERTA Vizeaza MILIARDE Telefoane iPhone Android ghid
Ghidul WhatsApp pentru securizarea conturilor iPhone si Android.

WhatsApp spune deasemenea ca este imperios necesar ca utilizatorii sa activeze sistemul de autentificare in 2 pasi pentru contul lor, iar asta pentru ca in aceasta situatie furtul contului devine aproape imposibil. Puteti vedea in imaginea de mai sus recomandarile pe care WhatsApp ni le face pentru a ne proteja conturile, compania prezentand aceasta masura a autentificarii in 2 pasi pe locul al doilea, dar ea ar trebui sa fie primul lucru pe care il fac oricare dintre utilizatorii aplicatiei.

WhatsApp recomanda deasemenea alegerea setarii de intimitate care le permite doar prietenilor nostru sa ne vada pozele de profil, si sa nu avem vreodata incredere in persoanele care ne cer bani. In aceeasi idee, WhatsApp ne recomanda ca atunci cand un contact ne cere bani, sa sunam acea persoana si sa discutam cu ea inainte de a transfera sumele de bani, ceva ce trebuie respectat cu extrem de mare strictete de catre oricine foloseste platforma.

WhatsApp are si mai multe recomandari de securitate disponibile pentru utilizatorii sai din intreaga lume, asa ca trebuie doar sa le respectati pentru a fi siguri ca aveti conturile securizate.