ING Bank: Nou Mesaj de ALERTA, Clientii Romani Atentionati

ING Bank Nou Mesaj ALERTA Clientii Romani Atentionati

ING Bank este una dintre cele mai mari banci din Romania in momentul de fata, iar daca ii folositi serviciile, atunci ar fi foarte important sa stiti ca in aceasta perioada exista probleme mari pe partea de atacuri de phishing. Cei de la ING Bank i-au alertat pe clienti in repetate randuri in legatura cu faptul ca trebuie sa fie extrem de vigilenti pentru ca exista numeroase probleme foarte serioase in ceea ce priveste email-urile, SMS-urile, mesajele frauduloase.

ING Bank ne-a adus in repetate randuri in atentie faptul ca extrem de multi clienti din toata Romania sunt vizati de o varietate de mesaje care incearca sa ii lase fara banii din conturi in aceasta perioada. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata un asemenea tip de mesaj care ii vizeaza pe clientii din toata Romania ai celor de la ING Bank, iar asta in situatia in care in perioada sarbatorilor de iarna oamenii pot deveni mult mai usor victime ale unor asemenea tipuri de probleme.

ING Bank: Nou Mesaj de ALERTA, Clientii Romani Atentionati

ING Bank Nou Mesaj ALERTA Clientii Romani Atentionati email

ING Bank ne-a spus in cateva mesaje oficiale ca daca primim vreun email precum cel din imaginea de mai sus, ar trebui sa il ignoram in totalitate, iar asta pentru ca el vine de la un personaj malitios. Dupa cum puteti vedea, in acel email ni se prezinta o situatie care nu are legatura cu realitatea, dar care ne aduce in atentie faptul ca ar fi vreo problema cu al nostur cont, desi in realitate lucrurile sunt foarte departe de o problema chiar atat de grava.

Din pacate, in majoritatea atacurilor de tip phishing, inclusiv cele care ii vizeaza pe clientii ING Bank, atacatorii incearca sa sperie victimele pentru ca ele sa actioneze in mod grabit si ilogic. De obicei se folosesc probleme precum cea din imaginea de mai sus, ele descriind faptul ca fie un cont e blocat, fie un card, fie e o problema cu banii, orice numai ca utilizatorul sa actioneze in mod nesabuit si sa ajunga sa cedeze usor accesul la banii pe care-i are.

Exista pe website-ul bancii foarte multe informatii care ne pot ajuta sa trecem rapid peste probleme de acest gen, asa ca ar fi bine sa va uitati cu atentie la tot ceea ce este explicat acolo in legatura cu aceste situatii.