WhatsApp face in SECRET 2 Noi Schimbari pentru Aplicatiile Noastre

WhatsApp SECRET 2 Noi Schimbari Aplicatiile Noastre

WhatsApp continua seria schimbarilor facute in secret pentru telefoanele noastre, astfel ca astazi vorbim despre 2 dintre cele care vor fi disponibile in perioada imediat urmatoare pentru toata lumea. WhatsApp lucreaza in general la multe modificari pentru aplicatiile sale inainte de a decide sa le ofere pentru aplicatiile dedicate dispozitivelor, in general acest proces putand dura doar cateva luni de zile, dar desigur ca uneori poate fi expediat.

WhatsApp are dezvaluite astazi doua modificari nu foarte mari, dar care in final au menirea de a imbunatati experienta generala a aplicatiei de care beneficiaza utilizatorii de telefoane din toata lumea. Mai exact, WhatsApp face o prima schimbare pentru interfata prin care incarca poze, clipuri video, GIF-uri, si le trimitem catre alte persoane, doar mici modificari de interfata fiind vizibile.

WhatsApp SECRET 2 Noi Schimbari Aplicatiile Noastre interfata media

WhatsApp face in SECRET 2 Noi Schimbari pentru Aplicatiile Noastre

WhatsApp face deasemenea o a doua schimbare pentru interfata prin care ascultam mesajele vocale care sunt trimise de catre alte persoane catre noi, acestea avand activata animatia care afiseaza elementele principale precum in imaginea de mai jos. Cei de la WhatsApp au gandit acest sistem pentru a le oferi utilizatorilor o interfata mai interesanta atunci cand asculta mesajele vocale care le sunt trimise, iar ideea in sine este una buna, chiar adca nu are un impact major asupra experientei generale de folosire.

WhatsApp SECRET 2 Noi Schimbari Aplicatiile Noastre unde mesaje vocale

WhatsApp lucreaza deasemenea si la alte modificari importante in aceasta perioada din an, iar asta pentru ca oamenii din spatele aplicatiei s-au gandit ca n-ar strica sa ne ofere si mai multa functionalitate prin ea. Desigur ca multe dintre aceste schimbari sunt in lucru de luni de zile, iar deocamdata raman destul de departe de a fi pregatite pentru a fi oferite, insa chiar si asa, e bine ca aflam in mod constant despre noutati care sunt oferite prin aplicatie.

WhatsApp este cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume, cu peste 2 miliarde de persoane care o folosesc in fiecare zi, iar numarul de utilizatori este in continua crestere.