Netflix: 15 Filme si Seriale care vor fi LANSATE in Anul 2022

Netflix 15 Filme Seriale LANSATE Anul 2022

Netflix se pregateste pentru un 2022 care va aduce extrem de multe filme si seriale bune pentru abonatii din intreaga lume, iar compania a dezvaluit in avans unele dintre titlurile care urmeaza sa fie disponibile in mod oficial pentru noi. Vorbim despre 15 filme si seriale pe care cei de la Netflix le au in productie in vederea lansarii pe piata in cursul anului 2022, iar unele dintre ele sunt asteptate de catre foarte multa lume, ceva ce normal ca nu ar trebui sa fie vreo surpriza pentru cineva acum.

Netflix va initia lansarile de continut nou, original, inca din luna ianuarie, asa cum este si normal, astfel ca a pregatit in 2021 multe titluri interesante care vor fi disponibile din prima luna din an, chiar daca nu se cunosc deocamdata datele de lansare pentru toate dintre ele. Cei de la Netflix inca tin secrete unele informatii in legatura cu datele lansarilor anumitor filme si seriale pentru a nu dezvalui pentru concurenta chiar tot ceea ce pregatesc, insa e clar ca vom avea parte de multe titluri foarte interesante.

Netflix: 15 Filme si Seriale care vor fi LANSATE in Anul 2022

Netflix va lansa inca din luna ianuarie filme si seriale precum In From the Cold, sezonul 2 al Raising Dion, Vikings: Valhalla, sezonul 2 al Alice in Borderland, All of Us Are Dead, Army of the Dead: Lost Vegas, sau Cyberpunk: Edgerunners. Mai mult decat atat, netflix va lansa in 2022 si First Kill, sezonul 3 al Kocke & Key, The Midnight Club, Resident Evil, The Sandman, sezonul 4 al Stranger Things, sezonul 3 al The Umbrella Academy, iar in final avem confirmata si lansarea The Witcher: Blood Origins.

Netflix a pregatit aceste titluri pentru abonatii din intreaga lume cu lansare in diverse momente ale anului 2022, insa separat de ele vor fi disponibile inclusiv multe alte titluri extrem de interesante, asa cum se intampla de cativa ani buni incoace. Desigur ca vorbim despre peste 400 de filme, seriale, documentare, etc, originale pe care cei de la Netflix le vor lansa in cursul anului 2022, astfel ca aceste 15 titluri reprezinta doar o mica parte din tot ceea ce va fi disponibil in mod oficial pentru noi.

Netflix va dezvalui treptat toate noutatile pe care le-a pregatit pentru toata lumea, asa ca trebuie doar rabdare pentru ca noile filme, seriale, documentare, sa fie dezvaluite pe parcursul anului 2022, si e putin probabil sa fim dezamagiti de ceea ce e pregatit.