Samsung GALAXY S22: Decizia IMPORTANTA, Schimbarea din Telefon

Samsung GALAXY S22 Decizia IMPORTANTA Schimbarea Telefon

Samsung GALAXY S22 ULTRA este urmatorul model de top al seriei de telefoane pe care compania Samsung vrea sa o lanseze pentru clientii din intreaga lume in lunile urmatoare, iar astazi aflam o noua schimbare majora care va fi oferita pentru noi toti impreuna cu el.

Samsung GALAXY S22 ULTRA urmeaza sa aiba inclus un nou sistem de racire care va folosi o componenta care nu a mai ajuns pana acum intr-un asemenea model de telefon pe care compania coreeana l-a lansat pe piata pentru clientii sai din intreaga lume, dar vestile sunt bune.

Samsung GALAXY S22 ULTRA ar urma sa aiba imbunatatita situatia racirii componentelor care sunt incluse in carcasa sa, aceasta fiind o problema destul de serioasa cu modelele anterioare ale seriei, insa iata ca lucrurile merg spre mai bine in momentul de fata.

Samsung GALAXY S22 ULTRA va fi cel mai scump model dintre toate cele care vor fi puse in vanzare de catre compania Samsung, astfel ca e normal sa avem implementate si componente importante de acest gen, ceea ce desigur ca vine ca o veste grozava pentru toti viitorii clienti.

Samsung GALAXY S22 ULTRA ar urma sa fie lansat pe piata, impreuna cu celelalte modele din serie, undeva in jurul datei de 8 februarie, ceva mai tarziu decat modelele de anul trecut, insa chiar si asa, programul de lansari este avansat fata de ceea ce se intampla inainte de pandemia de Coronavirus.