BANCA Transilvania: Ce Ofera SPECIAL pentru Clienti si Multi Nu Stiu

BANCA Transilvania Ofera SPECIAL Clienti Multi Nu Stiu

BANCA Transilvania isi surprinde in mod foarte pozitiv clientii din toata Romania cu o decizie extrem de importanta prin care le ofera acestora posibilitatea de a se bucura de ceva ce multi nu stiu ca este oferit, verificarea soldurilor conturilor la alte banci. Cei de la BANCA Transilvania au implementat de ceva vreme aceasta functionalitate pentru clientii din toata Romania, iar multumita ei oricine poate folosi acest sistem oricand are nevoie sa afle date bancare de la alte banci din tara noastra.

BANCA Transilvania are implementate doua functii speciale pentru clientii sai, ambele fiind disponibile in cadrul aplicatiei BT Pay pentru telefoanele cu sisteme de operare iOS si Android, vestile fiind grozave pentru toti clientii din Romania. Prima functionalitate ne permite sa adaugam in aplicatia BT Pay conturi de la alte banci din Romania, mai exact de la ING, Revolut, sau BCR, iar prin aplicatia pentru telefoane putem verifica foarte rapid cati bani avem in respectivele conturi in orice moment.

BANCA Transilvania: Ce Ofera SPECIAL pentru Clienti si Multi Nu Stiu

BANCA Transilvania Ofera SPECIAL Clienti Multi Nu Stiu carduri

BANCA Transilvania ofera deasemenea inclusiv o alta functionalitate legata tot de conturi de la alte banci, mai exact le putem adauga in aplicatia BT Pay, si putem face o serie de operatiuni mult mai usor si mai rapid decat in mod obisnuit. Transferurile de bani ar trebui sa se faca instant intre BANCA Transilvania si cealalta banca, probabil prin Alias Pay, iar in aceeasi masura putem trimite bani de pe acele carduri catre alte persoane care au BT Pay folosind functionalitatile implementate in aplicatie.

BANCA Transilvania isi surprinde de ceva vreme clientii din toata Romania cu noi functii foarte importante care au menirea de a le face viata mai usoara, ceea ce desigur ca este o veste foarte buna pentru noi toti in aceasta perioada. BANCA Transilvania are unele functii in cadrul aplicatiei sale care nu sunt disponibile pentru toata lumea, asa ca daca aveti BT Pay instalata, ar trebui sa profitati de ele, iar daca inca nu ati instalat-o pe iPhone, sau iPad, atunci ar trebui sa o faceti acum.

BANCA Transilvania explica pe website-ul sau toate informatiile importante cu privire la ceea ce ofera prin intermediul aplicatiei BT Pay, asa ca ar fi bine sa analizati acolo toate detaliile despre care ar trebui sa stiti in momentul de fata pentru a sti si ce puteti folosi.