DIGI Romania: Anuntul OFICIAL cu o Surpriza Buna pentru Clienti

DIGI Romania Anuntul OFICIAL Surpriza Buna Clienti

DIGI Romania a anuntat o noua decizie neasteptat de buna pentru clientii sai din toata Romania, sau cei care vor sa ii devina clienti in aceasta perioada, iar asta pentru ca vorbim despre o hotarare pe care putini se asteptau sa o vada in aceasta perioada. Mai exact, cei de la DIGI Romania au decis sa le ofere romanilor posibilitatea de a se bucura de 2 luni de HBO MAXPAK cadou daca aleg sa activeze acum extraoptiunea pentru abonamentul lor de televiziune, ceva ce poate face orice client.

DIGI Romania nu e la prima promotie de acest gen pentru clientii sai din toata tara, insa pentru ca este Craciunul, operatorul de telecomunicatii a decis sa anunte aceasta surpriza grozava pentru ca un numar mare de clienti sa se poata bucura de ceea ce a pregatit pentru ei acum.  Dupa cum prea bine stiti unii dintre voi deja, in cadrul extraoptiunii MAXPAK a celor de la DIGI Romania sunt oferite canalele HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax, Cinemax 2, impreuna cu versiunile HD, dar si HBO Go.

DIGI Romania: Anuntul OFICIAL cu o Surpriza Buna pentru Clienti

DIGI Romania Anuntul OFICIAL Surpriza Buna Clienti hbo

DIGI Romania ofera acces la toate acestea la pretul de doar 15 LEI pe luna, in mod obisnuit, insa daca alegeti sa activati extraoptiunea si sa o tineti activa pe o perioada de 2 ani de zile, atunci primiti acces gratuit timp de 2 luni de zile pentru a vedea aceste posturi. Surpriza pe care DIGI Romania a anuntat-o exte una extrem de buna, dar desigur ca este disponibila pentru o perioada limitata de timp in Romania, asa ca daca nu profitati de ea acum, e posibil sa nu mai aveti sansa de a o mai activa.

DIGI Romania are cateva extraoptiuni disponibile pentru serviciile de telecomunicatii pe care le ofera in toata tara, insa aceasta pentru canalele HBO este una dintre cele mai complete care sunt disponibile pentru clientii din toata tara in aceasta perioada. DIGI Romania vrea sa le ofere oamenilor doar cele mai bune promotii de care sa profite in aceasta perioada din an, asa ca ar fibine sa nu le treceti cu vederea pentru ca nu se stie cand anume vor mai fi disponibile pentru noi.

DIGI Romania are toate detaliile acestei promotii disponibile chiar pe website-ul sau, asa ca trebuie doar sa intrati acolo si sa vedetit to ceea ce detaliaza compania, inclusiv perioadele in care se desfasoara toate aceste promotii speciale.