DACIA Logan 3: Anuntul OFICIAL, ce Parea Complet Imposibil in Romania

DACIA Logan 3 Anuntul OFICIAL Parea Complet Imposibil Romania

DACIA Logan 3 este una dintre cele mai bine vandute masini din Romania, cei de la DACIA reusind sa aiba succes surprinzator de mare cu noul model lansat la inceputul anului 2021, acesta fiind lider de vanzari pe mai tot parcursul anului. Acest succes s-a sfarsit totusi in noiembrie, iar asta pentru ca DACIA Logan 3 a fost depasita in vanzari de catre DACIA Spring, prima masina electrica a producatorului roman inregistrand un succes surprinzator de mare in tara noastra.

DACIA Logan 3, conform datelor oficiale venite de la autoritatile din Romania, a fost depasita de catre DACIA Spring in vanzari cu doar 100 de unitati diferenta intre modele, adica doar o posibila surpriza si atat. In noiembrie DACIA Spring a inregistrat 1195 de inmatriculari in tara noastra, deci DACIA Logan 3 a inregistrat aproape 1100, ceea ce pastreaza oarecum trend-ul care a fost inregistrat pana acum in cursul anului 2021 pentru aceasta serie a producatorului roman.

DACIA Logan 3: Anuntul OFICIAL, ce Parea Complet Imposibil in Romania

DACIA Logan 3 a ramas totusi cu mult in fata Duster, sau Sandero, ambele fiind in urma sedan-ului, asa cum s-a tot intamplat in cursul anului 2021, doar ca ele ocupau de obicei locurile 2 si 3. Chiar si in aceste conditii, DACIA Logan 3 ramane cea mai bine vanduta masina a DACIA in anul 2021, iar asta intr-o mare masura multumita pretului de vanzare mic pentru dotarile pe care le are, iar DACIA Spring are sanse infime de a o mai depasi pentru multe luni, daca trend-ul va continua si in decembrie.

DACIA Logan 3 este cea mai ieftina masina pe care DACIA o vinde in momentul de fata, chiar daca ea a disparut din multe piete din vestul Europei, in est ramane totusi interesanta multumita pretului mic. Asta va tine in continuare DACIA Logan 3 la vanzare pentru toti cei interesati de aceste modele ieftine care au succes in continuare in plina pandemie, iar cat timp problemele economice vor continua, masinile ieftine vor ramane la mare cautare.

DACIA Logan 3 ar putea avea parte si de versiuni noi in urmatorii ani daca vanzarile vor ramane bune, insa e greu deocamdata de spus ce schimbari importante ar mai putea fi oferite de catre cei de la DACIA.