De ce se Infecteaza Unele Persoane de COVID desi sunt Complet Vaccinate

De ce Infecteaza Unele Persoane COVID Complet Vaccinate

In ciuda faptului ca vaccinurile protejeaza impotriva infectarii cu COVID, niciunul dintre ele nu este 100% eficient in a face acest lucru, astfel ca unele persoane se pot imbolnavi, asa cum se intampla si in cazul altor vaccinuri, dar formele dezvoltate ar trebui sa fie mult mai usoare.

“Vaccinurile împotriva COVID-19 asigură protecție împotriva formei severe a bolii și a decesului. Dar niciun vaccin nu este 100% eficient în prevenirea îmbolnăvirilor, așa că unele persoane care sunt vaccinate cu schemă completă împotriva COVID-19 se pot infecta în continuare.

Persoanele vaccinate cu schemă completă au un risc mult mai mic în a dezvolta o formă gravă sau să moară din cauza COVID-19, față de persoanele care nu sunt vaccinate. Pentru a ajuta la prevenirea cazurilor de COVID-19, toată lumea – chiar și persoanele complet vaccinate – ar trebui să poarte masca de protecție și să respecte toate măsurile de protecție.

Vaccinurile au un rol extrem de important în prevenirea formelor grave de COVID-19 și rămân foarte eficiente în prevenirea spitalizărilor.

Vaccinați-vă pentru a vă proteja.

Prin vaccinare împotriva COVID-19:

  • se reduce riscul de infectare;
  • se reduce riscul de transmitere a virusului;
  • se reduce considerabil riscul de spitalizare;
  • se reduce considerabil riscul de deces.”