Netflix: Vestile GROZAVE pentru Abonati, ce a Lansat pentru Noi

Netflix Vestile GROZAVE Abonati, Lansat Noi

Netflix face noi schimbari pentru abonatii sai din intreaga lume, platforma de streaming video la cerere anuntand ce noutati sunt disponibile de la inceputul lunii decembrie pentru ca noi sa ne putem bucura de o experienta mult mai buna. Mai exact, cei de la Netflix si-au actualizat la inceputul acestei luni aplicatiile pentru telefoanele si tabletele care ruleaza iOS si Android, in cazul ambelor platforme fiind oferite actualizari care pot fi instalate chiar acum de catre oricine este intresat.

Netflix a lansat pentru telefoanele si tabletele cu sistem de operare iOS o noua actualizare care este disponibila incepand din cursul zilelor trecute, iar ea are in lista de schimbari mentionate imbunatatiri pentru galeria de afisare a titlurilor, performante, dar si rezolvarea de probleme. Cei de la Netflix anunta in mod constant imbunatatiri pentru galeria de afisare a filmelor, serialelor, documentarelor, desenelor animate, din platforma, sa ca asta nu mai vine ca o prea mare surpriza.

Netflix: Vestile GROZAVE pentru Abonati, ce a Lansat pentru Noi

Netflix a lansat schimbari inclusiv pentru aplicatia dedicata telefoanelor si tabletelor cu sitem de operare Android, insa aici nu se vorbeste despre galeria de continut, ci doar despre experienta generala de care au parte utilizatorii. Si in cazul acestei aplicatii au fost mai mult ca sigur rezolvate probleme de functionare raportate de catre oameni, si au fost imbunatatite performantele, schimbari care se fac in mod obisnuit in cadrul aplicatiilor pe care le ofera platforma pentru abonati.

Netflix lucreaza cat poate de mult pentru a le oferi abonatilor sai din intreaga lume doar cea mai buna experienta posibila in ceea ce priveste filmele, serialele, documentarele, etc, pe care le urmaresc in cadrul platformei, mai ales ca exista atatea din care pot alege. Stie toata lumea cat de greu este sa gasesti in mod constant ceva de urmarit in cadrul Netflix, asa ca americanii lucreaza in mod constant la imbunatatirea acestei experiente, ceea ce desigur ca este o veste foarte buna.

Netflix isi idstribuie aplicatia in mod gratuit prin App Store si Google Play Store, iar voi nu ar trebui sa va ganditi sa o instalati de oriunde altundeva pentru ca s-ar putea sa instalati de fapt o aplicatie foarte plina de mult malware.