Orange: Hotararea pentru Clienti, ce Ofera GRATUIT in Decembrie

Orange Hotararea Clienti Ofera GRATUIT Decembrie

Orange are o surpriza excelenta pentru clientii sai din toata Romania in momentul de fata, iar asta pentru ca a decis sa le ofere gratuit in decembrie ceva ce multi nici nu stiau ca pot sa primeasca. Mai exact, cei de la Orange si-au anuntat clientii din toata Romania ca daca urmaresc canalul de televiziune DIVA au sansa de a castiga o varietate de premii gratuite care sunt oferite acum, toate detaliile promotiei fiind disponibile in aceasta pagina pentru oricine este interesat.

Orange are in mod obisnuit o varietate de surprize excelente pentru clientii sai din toata Romania, insa pentru cei care vor sa si urmareasca DIVA exista ceva special, disponibil exclusiv luna aceasta. Orangele cere clientilor sa foloseasca aplicatia Orange TV Go pentru a urmari canalul de televiziune DIVA in aceasta perioada din an, iar daca fac acest lucru, atunci au sansa de a castiga premiile care sunt puse la dispozitie pentru ei de catre operatorul de telecomunicatii.

Orange: Hotararea pentru Clienti, ce Ofera GRATUIT in Decembrie

Orange ofera gratuit un telefon Samsung Galaxy S21, o tableta Samsung Galaxy Tab S7, 11″, un robot de bucatarie Bosch OptiMUM. un aspirator robot Miele Scout RX2, un purificator de aer Electrolux PureA9 si o consola Nintendo Switch (Joy-Con Neon Green/Red). Orange ofera toate aceste premii pentru oricare dintre clientii din Romania care decid sa urmareasca DIVA in aceasta perioada din an, asa ca trebuie sa respectati un regulament foarte simplu de participare.

Orange desfasoara aceasta campanie promotionale exclusiv pentru clientii sai din toata Romania, astfel ca oricine nu este client, si nu are un abonament cu acces la Orange TV Go, nu poate participa. Aceasta este o conditie esentiala pentru clientii Orange din toata tara pentru a participa la aceste promotii, astfel ca in general clientii cu abonamente au parte de acces mai simplu la aceste oferte speciale si au sansa de a castiga premiile gratuite care sunt oferite de catre operator.

Orange desfasoara in aceasta perioada si alte promotii speciale pentru clientii sai, asa ca veti avea cu siguranta sansa de a castiga si alte premii speciale care sunt oferite.