BCR Romania: Vestea Uriasa, ce mai Primesc GRATUIT Clientii Acum

BCR Romania generozitate

BCR Romania are vesti grozave pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca inca mai ofera gratuit ceva de care oricare dintre ei ar trebui sa profite cat inca mai are ocazia de a face acest lucru. V-am spus deja in cateva randuri despre faptul ca BCR Romania are un program special pentur George, sistemul sau de banking inteligent, iar atunci cand facem cumparaturi primim inapoi o parte din banii cheltuiti, dar numai la un grup select de parteneri ai bancii.

BCR Romania a mers mai departe de atat, pentru a face mai multi clienti sa profite de acest sistem, asa ca a decis sa ne ofere posibilitatea de a castiga lunar suma de 500 de LEI daca alegem sa ne facem cumparaturile prin acest sistem al sau. Pana acum cei de la BCR Romania au premiat in tot anul 2021 oameni din toata tara care au ales sa profite de ceea ce a gandit pentru a isi creste vanzarile, insa promotia pe care o desfasoara inca nu s-a terminat.

BCR Romania: Vestea Uriasa, ce mai Primesc GRATUIT Clientii Acum

BCR Romania le ofera romanilor cate 500 de LEI pe luna daca aleg sa profite de sistemul George Moneyback pentru a cumpara oricare dintre produsele care sunt disponibile in cadrul aplicatiei. In cadrul aplicatiei George pentru iPhone si Android exista o sectiune speciala in care clientii BCR Romania pot intra si accesa ofertele exclusive care le sunt puse la dispozitie de catre banca in cadrul acestui sistem, astfel ca ar trebui sa gasiti cate ceva care sa va fi pe plac.

BCR Romania alege dupa fiecare sfarsit de luna cate un client care sa primeasca suma de 500 de LEI aferenta acelei luni, astfel ca merita macar sa va incercati norocul pentru a castiga. Desigur ca ofertele pe care cei de la BCR Romania ni le pun la dispozitie sunt bune, mai ales ca primim inapoi pe card si o parte dintre banii pe care ii cheltuim, deci merita macar sa deschideti aplicatia George pentru a va uita sa vedeti exact ce este oferit acolo acum.

BCR Romania are mai multe detalii pe website-ul sau cu privire la acest sistem special de tip moneyback, asa ca puteti afla totul inainte sa decideti daca vreti sa profitati de el in aceasta perioada, sau nu.