DACIA Spring: Vestile Proaste cu PROBLEMELE Neasteptate ale Masinii

DACIA Spring paradox

DACIA Spring este prima masina electrica romaneasca, cei de la DACIA avand parte de un succes uimitor cu ea atat in Romania, cat si in alte tari din Europa, iar asta desi in esenta ea e un Renault K-Ze usor modificat. Succesul foarte mare pe care DACIA Spring vine si ca o problema pentru cei de la DACIA, care oricum erau serios afectati de penuria de semiconductori, dar asa masina a ajuns sa fie livrata la peste 6 luni de la momentul comenzii lansata de clienti.

DACIA Spring a reusit sa depaseasca Logan in vanzarile lunare in Romania pentru luna noiembrie, ceva ce nimeni nu credea ca este posibil, dar iata ca lucrurile s-au dovedit a fi total opuse asteptarilor multora. DACIA Spring nu este o masina ieftina, dar este prima masina electrica romaneasca, iar romanii isi arata serios interesul vis-a-vis de ea, mii de modele fiind comandate pana acum, iar asta chiar daca livrarile se fac extrem de dificil.

DACIA Spring: Vestile Proaste cu PROBLEMELE Neasteptate ale Masinii

DACIA Spring ar urma sa aiba parte si de o crestere de pret in luna decembrie, in Franta aceasta majorare urmand a fi de aproximativ 300 de euro, in timp ce in in alte tari ea ar putea fi mai mare. Partea interesanta este ca succesul pe care DACIA Spring il are vine intr-un context in care unii dintre cei care au comandat primele modele reclama destule neajunsuri, unele mai mici, altele mai mari, dar totusi de asteptat pentru un model de prima generatie.

DACIA Spring are si foarte multi proprietari fericiti de achizitia facuta, mai ales ca pentru multi aceasta este si prima masina electrica pe care si-o cumpara, chiar daca si-au mai permis si alte modele, dar mai mici. DACIA Spring nu vine cu tehnologii noi, nici macar nu e o masina complet noua, dar asta conteaza mai putin atat timp cat e suficient de ieftina si de utila, iar DACIA are suficienta notorietate pentru a genera vanzari in continuare in baza ei in toata Europa.

DACIA Spring are nevoie de multe imbunatatiri, si cu siguranta tehnologia din ea va ajunge in alte modele, dar deocamdata nimen nu stie incare, sau cat de rapid se va intampla acest lucru.