Posta Romana: Mesajul pentru Toti Romanii Privind Vaccinarea

Posta Romana Mesajul pentru Toti Romanii Privind Vaccinarea

Posta Romana face un nou apel la vaccinare pentru romanii din toata tara, iar asta pentru ca in aceasta perioada e important ca un numar cat mai mare de oameni sa fie imunizati pentru ca atunci cand valul 5 va lovi Romania, impactul sa nu fie unul la fel de mare precum cel al valului 4, sau poate chiar mai rau, sa fie si mai mare.

Posta Romana nu e la prima recomandare de acest gen, iar asta pentru ca autoritatile au facut si in trecut recomandari similare pentru romani, astfel ca n-ar trebui sa fie de mirare ceea ce vedem in momentul de fata, mai ales ca exista destui oameni care inca au nevoie de protectie in fata infectiei.

“Noi ne vaccinăm pentru că:

Este singura posibilitate de a reveni la viața de dinainte de pandemie, dacă procentul de vaccinare al populației este de peste 60%-70%;

Prin vaccinare scade riscul de infectare și de a face boala într-o formă gravă. Valul 4 al pandemiei a demonstrat acest lucru, afectând, în forme severe, în general, persoanele nevaccinate;

În plus, scade posibilitatea de a transmite altora infecția. Împreună cu metodele deja știute (purtarea măștilor, distanțarea fizică, spălarea mâinilor) oferă protecție împotriva infectării, îmbolnăvirii sau transmiterii virusului.

Tu de ce te vaccinezi?

Informează-te din surse oficiale!”