BANCA Transilvania: Mesajul OFICIAL care Vizeaza Clientii, ce NU Stiau

BANCA Transilvania Mesajul OFICIAL Vizeaza Clientii NU Stiau

BANCA Transilvania transmite un nou mesaj oficial important pentru clientii sai din toata Romania astazi, iar daca va uitati cu atentie, vorbim despre vesti excelente care n-ar trebui trecute cu vederea pentru cei care-I utilizeaza serviciile. Ca parte a mesajelor pe care BANCA Transilvania le transmite pentru clientii sai in ideea de a ii ajuta sa descopere mai usor serviciile pe care le ofera, institutia financiara ne transmite faptul ca putem obtine foarte usor un extras de cont si de la distanta.

BANCA Transilvania spune un mesajul de mai jos faptul ca serviciile BT24, NeoBT si BT Visual Help pot fi folosite de catre clientii sai din toata Romania pentru a genera un extras de cont cu informatii despre tranzactiile inregistrate in conturile lor. BANCA Transilvania ne permite sa obtinem aceste extrase de cont foarte usor multumita acestor servicii pe care le ofera, ceea ce desigur ca este o veste excelenta, dar ramane de vazut in ce masura lumea va si profita de ceea ce este disponibil.

BANCA Transilvania: Mesajul OFICIAL care Vizeaza Clientii, ce NU Stiau

BANCA Transilvania nu include si aplicatia BT Pay printre cele pe care le putem folosi pentru a obtine un extras de cont pentru conturile noastre, asa ca ar fi bine sa aveti in vedere si acest aspect extrem de important cu privire la serviciile sale. Asta inseamna ca daca nu va uitati cu atentie la ceea ce ofera BANCA Transilvania pentru obtinerea extraselor de cont, veti avea probleme in a vedea mai clar ceea ce se intampla in cazul tranzactiilor care se inregistreaa pentru conturile noastre curente.

BANCA Transilvania a implementat posibilitatea de a obtine extrase de cont prim mai multe metode pentru clientii sai din Romania, deci o puteti face atat de pe telefoanele mobile, cat si de pe calculatoare, sau tablete, prin platforma sa de inernet banking. Practic, indiferent cum veti dori sa obtineti aceste informatii importante, aveti la indemana o solutie pe care BANCA Transilvania ne-o ofera, astfel ca nu trebuie sa va faceti griji din acest punct de vedere in momentul de fata.

BANCA Transilvania ne permite deasemenea sa obtinem extrase de cont inclusiv din oricare dintre sucursalele sale din intreaga tara, asa ca avem ocazia de a alege oricare dintre aceste metode pentru a beneficia de cea care ne ajuta cel mai mult.