Kaufland: Surpriza Oferita GRATUIT Clientilor din Toata Romania

Kaufland Surpriza Oferita GRATUIT Clientilor Toata Romania

Kaufland are noi surprize grozave pentru clientii din toata Romania in aceasta perioada, astfel ca daca esti interesat de ceea ce ofera gratuit pentru noi, nu trebuie sa treceti nimic cu vederea. Cei de la Kaufland au pornit la inceputul acestui an o promotie speciala pentru clientii sai din toata Romania, scopul sau fiind de a le oferi clientilor posibilitatea de a primi cate un cadou in fiecare zi.

Kaufland desfasoara aceasta promotie in toata luna decembrie, pana de Craciun, iar in fiecare zi anunta cate un cadou diferit pentru clientii din Romania care sunt dornici sa profite de promotiile disponibile. Puteti vedea in website-ul celor de la Kaufland cum se desfasoara toata aceasta promotie, dar si faptul ca in fiecare zi trebuie sa ghicim cate un cuvant nou pentru a putea avea sansa de a participa la promotia care este in plina desfasurare in toata tara.

Kaufland: Surpriza Oferita GRATUIT Clientilor din Toata Romania

Kaufland ne cere sa ghicim in fiecare zi cate un cuvant diferit, care este publicat pe website-ul sau, dar si pe retelele de socializare, impreuna cu incidii in legatura cu ceea ce ar trebui sa ii spunem. Separat de premiul zilei, care e diferit in fiecare zi, in 8 decembrie fiind oferite vouchere pentru masa de craciun, cei de la Kaufland mai ofera si extra reduceri cu Kaufland Card pentru cei care doar se inscriu in concurs fara a mai si castiga ceva.

Kaufland desfasoara acest concurs pentru clientii sai din toata Romania, insa e nevoie sa aveti un Kaufland Card pentru a va putea inscrie, dar si pentru a primi extra reduceri ca parte a campaniei. Aceasta obligatie exista pentru toti clientii Kaufland din toata Romania, asa ca trebuie sa fiti constienti ca nu va fi posibil sa profitati de tot fara a avea un asemenea tip de card, care poate fi totusi facut in mod gratuit la lantul de hypermarket-uri.

Kaufland mai are si alte promotii extrem de intresante in toata Romania, insa acestea sunt separate de aceasta campanie pentru Craciun care se limiteaza la ghicirea cuvintelor zilnice.