Netflix: 3 NOI Filme care au Datele de LANSARE Anuntate Oficial

Netflix 3 NOI Filme Datele LANSARE Anuntate Oficial

Netflix continua cu vestile bune pentru abonatii sai din toata lumea, astfel ca a anuntat inca 3 noi filme importante pe care ni le va pune la dispozitie in cursul saptamanilor urmatoare, iar vestile sunt grozave pentru toata lumea. Mai exact, cei de la Netflix au dezvaluit datele de lansare pentru 3 filme care au in distributie o serie de actori foarte importanti, iar ele deja sunt asteptate de catre foarte multa lume, asa ca publicarea datelor de lansare vine ca o veste excelenta pentru multi abonati.

Netflix a anuntat ca filmul Don’t Look Up va fi lansat in data de 24 decembrie pentru abonatii din Romania, si nu numai, el urmand a avea premiera in cinematografe zilele acestea, asa cum a tot obisnuit compania americana sa faca in ultima vreme. Leonardo DiCaprio si Jennifer Lawrence fac parte din distributia noului film al Netflix, iar lansarea in cinematografe inainte de platforma are menirea si de a indeplini obligatia impusa de organizatia care decerneaza premiile Oscar pentru a il avea in vedere.

Netflix: 3 NOI Filme care au Datele de LANSARE Anuntate Oficial

Netflix a dezvaluit deasemenea faptul ca Rebelde va fi disponibil incepand cu data de 5 ianuarie in Romania, iar aici vorbim despre o refacere a celebrului serial care a fost iubit in intreaga lume cu peste 2 decenii in urma. Acum compania americana vrea sa readuca in atentia lumii intregi serialul care a avut atat de multi fani, Netflix pregatindu-se sa surprinda lumea cu o productie care cel mai probabil va avea parte de aprecieri din partea fanilor vechii serii, dar probabil ca va genera si fani noi.

Netflix pregateste deasemenea lansarea unui nou film care se numeste  Munich – The Edge of War, acesta fiind programat pentru lansare in data de 21 ianuarie, el aducand in atentie perioada premergatoare inceputului celui de-al doilea razboi mondial. Acest titlu a fost anuntat deasemenea in trecut de catre compania netflix, insa abia acum vine si data de lansare care a fost pregatita pentru el, iar desigur ca vestile sunt foarte bune pentru toti cei care il asteptau cu nerabdare.

Netflix mai are cateva filme is seriale pregatite pentru lansare pana la finalul anului 2021, dar si la inceput de an 2022, asa ca ramane doar sa vedem ce date vor mai fi dezvaluite si pentru restul filmelor pregatite pentru anul viitor.