Orange: Noua Decizie Grozava, ce Ofera GRATUIT Clientilor Romani

Orange Noua Decizie Grozava Ofera GRATUIT Clientilor Romani

Orange a anuntat o noua decizie grozava pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca a hotarat sa le ofere oamenilor ceva ce a luat cu siguranta pe multi prin surprindere. Mai exact, cei de la Orange au decis sa le ofere romanilor posibilitatea de a castiga un telefon Samsung GALAXY S21 in cadrul unei noi promotii speciale, prezentata in aceasta pagina, pe care operatorul o desfasoara in aceasta perioada si care are in centrul sau aplicatia Orange Games, una mai putin cunoscuta.

Orange le spune romanilor din toata tara ca accesul in cadrul aplicatiei Orange este gratuit in prima saptamana, daca nu ati mai folosit-o pana acum, dar daca ati incercat-o, atunci va trebui sa platiti pentru acces. Dupa ce obtineti acces la aplicatia celor de la Orange, trebuie doar sa incercati jocul Stack Ball pana in data de 6 ianuarie 2022, dar sa si obtineti cel mai mare scor in cadrul jocului pentru a castiga telefonul care ne este oferit.

Orange: Noua Decizie Grozava, ce Ofera GRATUIT Clientilor Romani

Orange stie foarte bine ca exista destui romani interesati de aceste promotii speciale care sunt disponibile pentru ei, asa ca oricare dintre clientii sai poate avea sansa de a castiga telefonul oferit. Un singur telefon Samsung GALAXY S21 5G de 256 GB este oferit de catre cei de la Orange pentru unul dintre norocosii clienti care decid sa profite de promotie pentru a avea sansa de a-l castiga in momentul de fata, asa ca trebuie sa fiti atenti.

Orange nu impune vreo alta conditie pentru castigarea acestui telefon, dincolo de cea privind jucarea jocului Stack Ball, asa ca n-ar trebui sa fie vreo problema din vreun punct de vedere cand vine vorba de acest lucru. Desigur ca va trebui sa inregistrati si cel mai mare scor in cadrul jocului pentru a castiga telefonul Samsung GALAXY S21 oferit de catre Orange, iar separat veti primi un voucher care ofera o luna de acces gratuit in aplicatie.

Orange desfasoara aceasta promotie timp de aproape o luna de zile, asa ca aveti suficient timp la dispozitie pentru a dovedi ca sunteti cel mai bun jucator si obtineti cel mai mare scor posibil.