LIDL Romania: Vesti Extraordinare, ce Ofera GRATUIT Acum Clientilor

LIDL Romania generos

LIDL Romania continua seria vestilor extraordinare pentru clientii din toata tara, iar asta pentru ca a anuntat ce mai ofera gratuit pentru oricare dintre cei care decid sa-si faca cumparaturile in magazinele sale in aceasta perioada din an. LIDL Romania ii anunta pe toti clientii care au si cont in aplicatia LIDL Plus despre faptul ca au posibilitatea de a primi gratuit o serie de premii in baza cumparaturilor pe care le fac din magazine folosindu-si aceste carduri speciale de fidelitate, disponibile acum.

LIDL Romania le permite oricaror romani sa isi faca un card LIDL Plus in momentul de fata, astfel ca nu exista vreo restrictie pentru cei care sunt dornici sa profite de promotii, mai ales ca unele dintre ele sunt chiar surprinzator de bune pentru cei interesati de ele. Promotia pe care LIDL Romania a lansat-o este disponibila chiar din cursul zilelor trecute in toate magazinele din Romania, ea urmand a se desfasura pentru o perioada de peste 2 luni de zile, deci oricine este dornic, poate sa profite acum.

LIDL Romania: Vesti Extraordinare, ce Ofera GRATUIT Acum Clientilor

LIDL Romania explica in cadrul mesajului de mai jos ca toti romanii care aleg sa-I cumpere produsele din magazine vor primi gratuit anumite premii in baza unor praguri de cumparaturi care pot fi atinse folosind LIDL Plus. De la 200 de LEI, si pana la 1000 de LEI, exista cateva praguri de cumparaturi, dar si o serie de premii alese de catre LIDL Romania pentru clientii care sunt cu adevarat dornici sa profite de promotii si sa primasca gratuit tot ceea ce este oferit in momentul de fata de catre companie.

LIDL Romania ofera premii mici de fiecare data cand se atinge un anumit prag de cumparaturi, dar macar aveti ocazia de a primi ceva pentru cumparaturile pe care le faceti, lucru care desigur ca nu este valabil in cazul tuturor lanturilor de magazine. Este nevoie sa folositi cardul LIDL Plus de fiecare data cand faceti cumparaturile in magazinele LIDL Romania pentru a putea beneficia de promotiile care sunt disponibile, altfel nu aveti cum sa atingeti pragurile de cumparaturi necesare pentru a primi si premiile.

LIDL Romania desfasoara aceasta promotie in oricare dintre magazinele sale din Romania, iar cardurile de cumparaturi pot fi folosite fara probleme in oricare dintre ele, acestea oferind si diverse alte beneficii pentru clientii care le utilizeaza.