WhatsApp: Schimbarea Fundamentala Facuta in SECRET pentru Oameni

WhatsApp Fundamental

WhatsApp lucreaza la o schimbare fundamentala pentru modul in care functioneaza platforma de mesagerie in momentul de fata, iar asta in contextul in care peste 2 miliarde de persoane folosesc aplicatia in intreaga lume. V-am spus acum vreo 2 saptamani ca WhatsApp lucreaza la o schimbare majora pentru felul in care functioneaza si urmeaza sa ne permita sa cream ceva care se va numi “Communities, Comunitati”, in cadrul platformei, iar acum aflam mai multe detalii.

WhatsApp ne va permite sa cream aceste comunitati prin adaugarea unuia, sau a mai multor, grupuri de conversatii sub controlul unui asemenea tip de organizare a conversatiilor din platforma. Puteti vedea in imaginea de mai jos ca WhatsApp ne va permite sa interconectam mai multe grupuri intr-o singura comunitate pentru a avea si control asupra unor functii de administrare a acestora, dar si pentru a transmite mult mai usor mesaje in cadrul lor, ceva ce desigur ca acum nu poate fi realizat de catre noi.

WhatsApp: Schimbarea Fundamentala Facuta in SECRET pentru Oameni

WhatsApp Fundamental comunitati

WhatsApp ne spune ca in momentul in care adaugam un grup de conversatii la o comunitate, toate persoanele din acel grup vor fi adaugate la respectiva comunitate, dar vor primi si anunturile pe care noi le publicam. Ideea de a grupa mai multe grupuri intr-o comunitate e una foarte interesanta pentru cei care administreaza mai multe grupuri, in special cand vorbim despre profesori, angajatori, angajati, sau diversi colaboratori, iar asta pentru ca informatiile ar trebui sa poata fi distribuite mult mai usor.

WhatsApp a gandit totul intr-un asemenea mod in cat sa fie usor de folosit si aceasta schimbare fundamentala pentru modul in care purtam conversatii in grup ar putea fi una dintre cele mai bune de pana acum. Aceasta modificare majora pe care WhatsApp o face vine ca o adevarat surpriza pentru multa lume, ea fiind dezvoltata in secret in interiorul companiei, iar multumita celor care testeaza versiunile beta ale aplicatiei, iata ca avem ocazia de a afla in avans despre lansarea sa.

WhatsApp va lansa aceasta modificare majora pentru aplicatie abia in momentul in care ea va fi 100% pregatita pentru a fi pusa in distributie, indiferent de cat timp va fi nevoie pentru ca acest lucru sa se intample.