DACIA Duster 3: Masura OBLIGATORIE pentru Noile Modele de SUV

DACIA Duster 3 Masura OBLIGATORIE Noile Modele SUV

DACIA Duster 3 este urmatoarea serie de SUVuri pe care DACIA se pregateste sa o lanseze pentru clientii din toata lumea, insa ea trebuie sa vina cu o serie de schimbari obligatorii pentru a nu se face de ras. Mai exact, stiti cu siguranta faptul ca DACIA Spring a obtinut doar o stea la testele Euro NCAP, chiar daca in centru a fost lipsa unor sisteme de prevenire a accidentelor, dar aceeasi problema a existat si la Logan 3, iar pentru DACIA Duster 3 e nevoie de schimbari majore.

DACIA Duster 3 va fi o masina in care cei de la DACIA ar trebui oricum sa creasca nivelul de siguranta pentru soferi, dar e nevoie sa se mearga dincolo de uzualele imbunatatiri care sa nu cresca pretul de vanzare. Pentru a nu se face de ras la testele Euro NCAP, DACIA Duster 3 are nevoie de sisteme de siguranta avansate care sa previna atat accidentele cu automobile, cat si cele cu pietonii, plus sisteme de stabilitate care sa controleze masina automat in anumite situatii.

DACIA Duster 3 are nevoie de sisteme de siguranta imbunatatite

Noul SUV va fi lansat in 2024, cu prezentare in 2023, deci va avea cel mai probabil toate sistemele care exista in Logan 3, Sandero 3, poate si Spring, dar are nevoie de mai mult de atat. Chiar daca Duster 3 va face parte din categoria SUVurilor ieftine de la care asteptarile ar trebui sa fie limitate, vor exista totusi destui care vor pune pret si pe ceea ce vor spune cei de la Euro NCAP inainte de a face o achizitie, asa ca rezultatele vor conta.

Daca este sa fim sinceri, aceasta este o masina gandita pentru a fi produsa la un cost cat se poate de mic, asa ca nu trebuie sa avem asteptari exagerate in ceea ce priveste masurile de siguranta suplimentare care ar putea fi implementate. E imposibil pentru DACIA sa implementeze in DACIA Duster 3 cele mai noi si mai bune sisteme de siguranta, si sa vanda totusi masina la sub 20.000 de euro, asa ca n-ar trebui sa ne asteptam sa obtina mai mult de 2/3 stele la testele Euro NCAP.

Masina noua va fi totusi un interesanta pentru foarte multa lume, iar asta pentru ca va avea suficient de multe noutati in banii pe care-i va cere DACIA pentru ea, deci si vanzarile ar trebui sa fie unele destul de incurajatoare.