Netflix: Anuntul OFICIAL care a Surprins Abonatii la Nivel Mondial

Netflix Anuntul OFICIAL Surprins Abonatii Nivel Mondial

Netflix a luat pe toata lumea prin surprindere cu o decizie neasteptata care s eaplica la nivel mondial, iar asta in conditiile in care abonatii sai nici macar nu se gandeau ca asa ceva ar putea fi posibil acum. Printre nenumaratele informatii cu privire la serialele si filmele pe care Netflix le va lansa, sau nu, exista destule detalii care n-au legatura cu realitatea, astfel ca acum compania americana are o sectiune speciala in platforma sa fix pentru acest lucru.

Netflix a lansat in cadrul platformei de streaming video la cerere o sectiune speciala unmita Tudum, scopul sau fiind de a ii informa pe abonati in legatura cu deciziile de a produce noi sezoane ale unor seriale, de a anula altele, dar si de a afisa continut suplimentar din titluri. Cei de la Netflix acopera aici un gol care exista de ani de zile, si pe care nicio alta platforma la fel de mare nu il acopera, informarea abonatilor in legatura cu planurile privind productiile.

Netflix: Anuntul OFICIAL care a Surprins Abonatii la Nivel Mondial

Netflix Anuntul OFICIAL Surprins Abonatii Nivel Mondial tudum

Totul a fost anuntat in mod oficial in cursul noptii trecute, iar sectiunea Tudum este deja disponibila in cadrul platforme cu o varietate de continut pe care abonatii il pot vedea in legatura cu titlurile care au fost lansate, sau vor fi lansate. Separat de ceea ce v-am spus mai sus, Netflix va anunta inclusiv noile lansari de filme si seriale prin intermediul acestei sectiuni speciale, astfel ca vom afla informatiile oficiale direct de la companie in curand.

Poate cea mai intresanta parte a sectiunii este cea legata de informatiile suplimentare “din spatele camerelor” pe care Netflix ni le va furniza pentru filmele si serialele foarte populare din cadrul platformei. Secretele filmarilor pentru Red Notice, The Witcher, sau alte filme si seriale sunt deja disponibile acolo pentru oricine este interesat sa afle informatii noi, asa ca merita sa va uitati pentru a vedea ce surprize a pregatit platforma de streaming video la cerere.

Netflix publica in aceasta sectiune exclusiv in limba engleza, deci nu veti putea citi ceva in limba romana acolo, dar desigur ca asta nu e tocmai neobisnuit, ci doar ceva normal pentru platformele de acest gen.