Windows 11: PROBLEMA Foarte Serioasa Recunoscuta in Mod Oficial

Windows 11 PROBLEMA Serioasa Recunoscuta Mod Oficial

Windows 11 nu a fost lansat de prea multa vreme pentru utilizatorii din intreaga lume, insa compania Microsoft a confirmat deja o noua problema foarte suparatoare pentru multi dintre cei care utilizeaza sistemul de operare. Mai exact, cei de la Microsoft au confirmat o problema care are legatura cu mediile de stocare pentru PC-uri, acestea avand performantele reduse din cauza unui bug care exista in cadrul sistemului de operare, dar rezolva nu va veni rapid.

Windows 11 poate reduce, in anumite cazuri si cu anumite medii de stocare, performantele cu pana la 45%, ceea ce reprezinta o diferenta colosala fata de ceea ce ofera Windows 10, dar intreaga problema nu e tocmai una pe care lumea nu a mai vazut-o in vreo versiune a Windows, sau alta. Desigur ca aceste cazuri sunt unele mai rare, dar multi dintre cei care folosesc Windows 11 au observat o reducere a performantelor PC-urilor pe care le folosesc in viata de zi, cu zi.

Windows 11 are recunoscuta oficial problema veche din august

Problema aceasta afecteaza atat SSD/HDD-urile SATA, cat si NVMe-urile care functioneaza prin PCIe, astfel ca in final nu conteaza standardul mediului de stocare, ci felul in care acest bug afecteaza felul in care beneficiati de performantele sale. Problema aceasta a aparut in luna noiembrie, da ati citit bine, in timpul testarii Windows 11 inainte de lansare, dar va fi rezolvata cel mai probabil in saptamanile urmatoare, sau abia la inceputul anului viitor,din pacate.

Microsoft afirma ca lucreaza la multiple patch-uri care au menirea de a imbunatati performantele de care beneficiaza utilizatorii care folosesc Windows 11 in momentul de fata, dar avand in vedere ca procesul nu e simplu, nu se stie cand vor fi lansate aceste update-uri.In aceste conditii, cei care folosesc aceasta versiune a sistemului de operare nu prea au ce sa faca decat sa astepte panca cand Microsoft va considera ca totul e suficient pregatit de lansare.

Intre timp, e posibil ca Microsoft sa mai lanseze si alte actualizari pentru sistemul sau de operare, dar e greu de spus cat de mult bine, sau rau, vor aduce ele pentru toata lumea in perioada urmatoare lansarii lor oficiale.