BANCA Transilvania: ALERTA Extrem de Importanta pentru Toti Clientii

BANCA Transilvania ALERTA Extrem Importanta Toti Clientii

BANCA Transilvania isi alerteaza astazi clientii in legatura cu o problema extrem de serioasa pe care ei nu ar trebui sa o treaca foarte usor cu vederea, iar asta pentru ca intr-o situatie de acest gen ei risca sa aiba banii furati din conturi. BANCA Transilvania le readuce in atentie clientilor sai din toata Romania faptul ca inca sunt in plina desfasurare atacuri de tip phishing in Romania, iar din cauza lor exista deja destule victime care regreta ca nu au stiut la timp ce se intampla.

BANCA Transilvania explica mai jos faptul ca un mesaj precum cel din mesajul prezentat de catre banca nu vine de fapt de la banca, ci de la o entitate terta al carui singur scop este de a fura banii celor care ii devin victime. BANCA Transilvania spune ca mesajele de acest gen pot veni prin email, SMS, sau mesaje pe retele de socializare, dar indiferent de metoda care este aleasa de catre atacatori, clientii trebuie sa fie vigilenti pentru a nu se lasa pacaliti.

BANCA Transilvania: ALERTA Extrem de Importanta pentru Toti Clientii

BANCA Transilvania le recomanda tuturor clientilor sa evite cu desavarsire sa acceseze link-urile care le sunt trimise prin orice fel de metode de catre persoane necunoscute, iar asta pentru ca ele ne pot infecta dispozitivele cu malware. Exemplul de mesaj pe care BANCA Transilvania il prezinta mai jos este foarte des intalnit in email-urile trimise ca parte a atacurilor de tip phishing, astfel ca e foarte posibil sa si fi primit pana in momentul de fata unul de la vreun atacator.

BANCA Transilvania le recomanda romanilor sa nu cada in plasa acestor atacuri pentru ca pot avea datele personale, sau eventual banii, furati de catre atacatori necunoscuti care din pacate ar putea si sa ramana cu ei. BANCA Transilvania nu spune aici asta, insa in anumite cazuri, banii furati de catre hackeri nu mai pot fi recuperati din cauza modului in care sunt transferati din conturile noastre, asa ca trebuie sa fiti extrem de vigilenti in fata acestor atacuri.

BANCA Transilvania nu este singura banca de la care vin avertismente de acest gen pentru ca problemele sunt extrem de mari, asa ca trebuie sa fim foarte atenti sa nu cadem in plasa hackerilor in aceasta perioada din an.