WhatsApp: Noul SECRET Dezvaluit pentru Toate Telefoanele Oamenilor

WhatsApp Noul SECRET Dezvaluit Toate Telefoanele Oamenilor

WhatsApp continua sa aiba dezvaluite schimbarile secrete importante la care compania americana lucreaza de ceva vreme deja, iar astazi vorbim despre una care ar putea fi de foarte mare ajutor pentru foarte multa lume. Mai exact, cei de la WhatsApp s-au gandit acum vreo saptamana sa implementeze in versiunea beta a aplicatiei pentru telefoanele iPhone si Android o noua functie speciala care ne ofera posibilitatea de a vedea o interfata usor imbunatatita pentru trimiterea de poze si filme.

WhatsApp continua sa lucreze la aceasta interfata, astfel ca acum avem ocazia de a vedea noi schimbari facute pentru ea, oamenilor fiindu-le permis sa aleaga persoanele catre care trimit continut multimedia chiar din interfata de editare a acesteia. WhatsApp a implementat aceasta modificare importanta in ideea de a le oferi oamenilor acces mai usor la aceste ustensile pentru partajarea de poze, filme, GIF-uri catre alte persoane, iar modificarea poate fi foarte utila.

WhatsApp: Noul SECRET Dezvaluit pentru Toate Telefoanele Oamenilor

WhatsApp Noul SECRET Dezvaluit Toate Telefoanele Oamenilor recipienti

WhatsApp stie cat de multe poze, filme, GIF-uri, etc, se trimit in mod constant prin intermediul platformei sale, astfel ca decizia de a ne oferi o asemenea functionalitate vine ca una extrem de buna pentru noi. Desigur ca modificarea este deocamdata testata in versiune beta de catre cei de la WhatsApp inainte de a fi oferita intr-o versiune finala pentru toata lumea, asa ca ramane sa vedem cum va mai evolua ea in perioada de testare facuta de companie.

WhatsApp este pe deplin constienta de importanta functiilor de acest gen pentru utilizatorii din intreaga lume, iar asta deoarece aceste tipuri de comunicari stau la baza utilizarii acestei platforme de mesagerie la nivel global. Chiar daca modificarea pare a fi una mica, in realitate, posibilitatea de a alege destinatarii acestor mesaje inainte de a trimite continutul, si fara a mai iesi din interfata, este utila, iar asta pentru ca acum, in cazul in care gresim destinatarii, trebie sa reluam procesul de trimitere de la inceput.

WhatsApp va mai testa pentru o perioada scurta de timp aceasta schimbare inainte de a lansa o versiune in forma finala, asa ca nu vom avea mult de asteptat pana cand ea va fi oferita pentru noi in mod oficial.