BRD Romania: Vestea EXTRAORDINARA, ce Ofera GRATUIT Clientilor Romani

BRD Romania Vestea EXTRAORDINARA Ofera GRATUIT Clientilor Romani

BRD Romania incearca sa ii bucure pe romanii din toata tara cu vesti grozave, astfel ca acum vorbim despre ceea ce ofera gratuit pentru oricare dintre romanii care sunt dornici sa profite de tot ceea ce are de oferit banca. Mai exact, cei de la BRD Romania au decis ca e momentul sa le ofere romanilor posibilitatea de a castiga o serie de premii foarte interesante daca aleg sa isi activeze contul YOU in noua platforma de internet si mobile banking.

BRD Romania le spune clientilor ca daca pana in luna martie a anului 2022 aleg sa isi instaleze in telefoane lor aplicatia YOU, si sa activeze acces la serviciu, vor avea posibilitatea de primi un telefon, sau vouchere eMAG. BRD Romania spune ca ofera 1 iPhone 13 Max Pro cu 1 TB de spatiu de stocare, impreuna cu 15 vouchere eMAG care au valoarea de cate 500 de LEi fiecare, deci aveti substantiale sanse de castig, daca sunteti interesati.

BRD Romania: Vestea EXTRAORDINARA, ce Ofera GRATUIT Clientilor Romani

BRD Romania Vestea EXTRAORDINARA Ofera GRATUIT Clientilor Romani iphone

BRD Romania desfasoara aceasta promotie incepand din momentul de fata, insa va trebui sa asteptati pana cel tarziu in iunie 2022 pentru a va primi premiile, asa ca este bine sa stiti acest lucru de la bun inceput. desigur ca e normal sa se intample acest lucru din moment ce promotia in sine dureaza pana in martie 2022, deci nu prea aveau cum sa fie oferite premiile mai devreme pentru clienti, desi oricand pot aparea si surprize bune pentru ei.

BRD Romania incearca de ceva vreme sa promoveze aplicatia YOU in randul clientilor din toata Romania, iar aceasta noua incercare vine ca o veste foarte buna pentru toti clientii care sunt dornici sa profite de beneficiile sale. YOU este o versiune mult imbunatatita a aplicatiei MyBRD Mobile, cei de la BRD Romania incercand sa schimbe complet felul in care arata si functioneaza aplicatia pe care au creat-o pentru clientii din Romania in momentul de fata.

BRD Romania are toate detaliile acestei campanii speciale disponibile in cadrul website-ului propriu, asa ca puteti intra acolo pentru a vedea exact ce se intampla si a va face o idee cu privire la cum puteti castiga tot.