Netflix are o PROBLEMA la care Putini s-au Gandit Pana Acum

Netflix PROBLEMA care Putini Gandit Acum

Netflix este cea mai mare platforma de streaming video la cerere in momentul de fata, peste 250 de milioane de persoane din intreaga lume urmarind titlurile care sunt disponibile in cadrul sau, insa exista si o problema ascunsa pe care compania incearca sa o rezolve. Conform unor studii facute de catre Nielsen pe obiceiurile abonatilor Netflix, se pare ca acestia nu sunt extrem de interesati de titlurile originale care sunt disponibile in cadrul platformei, cel putin nu pentru perioade lungi de timp.

Netflix inregistreaza interes initial mare din partea abonatilor pentru unele dintre titlurile originale pe care le lanseaza in cadrul platformei sale, insa el dispare destul de repede dupa ce acestea sunt lansate, cel putin conform acestui studiu nou. Conform studiului, cele 40 de creatii originale, filme sau seriale, lansate de catre Netflix in T3 2021, au insumat doar 1.5% din totalul orelor de vizualizare generate in SUA de catre abonati, un procent extrem de mic din totalul vizualizarilor.

Netflix are o PROBLEMA la care Putini s-au Gandit Pana Acum

Se pare ca filmele originale ale celor de la Netflix inregistreaza succes mai redus decat serialele in cadrul platformei, ceva ce poate ca n-ar trebui sa fie o surpriza prea mare, avand in vedere ca ele au si o durata mult mai mica. Dinter cele mai urmarite serii disponibile in cadrul platformei, studiul spune ca Manifest, CoCoMelon si Grey’s Anatomy au avut parte de succes mai mare decat serialele originale pe care compania americana din spatele platformei de streaming le-a lansat pentru abonati.

“Acest lucru sugerează că Netflix va trebui să-și actualizeze continuu canalul de conținut original pentru a menține spectatorii implicați pe măsură ce trec de la o serie originală la alta. În timp ce serialele achiziționate par a fi relativ eficiente în stimularea angajamentului care durează în timp, credem că Netflix va avea mai puține oportunități în viitor de a achiziționa aceste seriale.”

In aceasta idee, este nevoie in mod constant de filme si seriale noi lansate de catre cei de la Netflix pentru a tine abonatii interesati in continutul produs, dar si de schimbari pentru modul in care sunt produse acestea pentru cei care urmaresc totul. Daca actualele titluri nu au succes, atunci probabil ca nu sunt produse suficient de bine pentru a ramane in atentia oamenilor, deci e nevoie si de schimari in ceea ce priveste felul in care ele sunt produse pentru abonatii din cadrul platformei.

Interesul platformei de streaming este de a avea abonatii cat mai mult conectati la aceea ce este prezentat pentru ei in cadrul acestei platformei, insa se pare ca e nevoie de mult mai mult decat ceea ce a fost oferit pana acum.